Kylie – lupta continua

Lupta cu o boala asa de cumplita cum este cancerul este una greu de dus pentru oricine, chiar si pentru vedete. Cantareata de 39 de ani a iesit invingatoare dupa doi ani de chimioterapie epuizanta. Si dupa orice batalie, dupa razboi, fie el si castigat, urmeaza reconstructia, o lupta in sine. Acum frumoasa australianca se zbate pentru a-si recupera corpul si farmecele de odinioara. Sa nu uitam ca procesul de vindecare a lasat-o fara podoaba capilara.

Citeste si:  Copilareste la Muzeul Taranului! Targ pentru copii

Insa, vedeta pare sa fie in forma. Minunatele-i bucle blonde incep sa-i creasca din nou. Si, odata cu ele, increderea in viata. Kylie Minogue trateaza cu maturitate transformarile pe care le sufera, recunoaste cu seninate faptul ca nu mai are corpul de odinioara, dar ca este singurul pe care il are si ca trebuie sa „convietuiasca” in pace si armonie. De asemenea, vorbeste despre cat de socante pot fi schimbarile, cum boala iti preda o lectie, dincolo de fizic. Faptul ca intr-o zi poti sa nu mai ai gene te poate aduce in pragul unui cataclism emotional.

Citeste si:  Iris

Pentru o mai buna motivatie, Kylie isi lanseaza provocari in permanenta. Contractul cu H&M face parte din aceste stimulente. La fel, noul ei single 2 Hearts si albumul pe care urmeaza sa-l lanseze in noiembrie.

In ceea ce priveste viata personala, desi s-a despartit de actorul francez Olivier Martinez, dupa o relatie de 4 ani, cantareata nu se lasa cuprinsa de deznadejde si isi doreste mai mult ca niciodata sa devina mama.

Citeste si:  Românul care a furat semnul de carte dăruit lui Hitler de Eva Braun a pledat vinovat

Pentru ca vrea ca si altii sa invete din experienta ei, se pare ca frumoasa australianca va lansa pana la sfarsitul anului un documentar despre recuperarea in urma luptei cu cancerul la san.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.