LANSARE DE CARTE „CASE-N CASA”

Atelierul de Creativitate de la Muzeul National al Taranului Roman lanseaza cartea – obiect Case-n casa, o constructie facuta cu caramizi, scanduri si ganduri nascocite impreuna cu copiii care i-au trecut pragul de-a lungul vremii.

Aparuta la Editura Martor, cu sprijinul Administratiei Fondului Cultural National, cartea va avea evenimentul de lansare la Casa Ion Mincu (str. Pictor Arthur Verona nr. 19), pe 14 noiembrie, orele 11.30, alaturi de partenerii: Ordinul Arhitectilor din Romania si Asociatia „De-a Arhitectura”.

Citeste si:  Peru, leaganul civilizatiei Incase

Lansarea cartii va fi insotita de o improvizatie sonora a grupului multumult (Calin Torsan – instrumente de suflat; Victor Podeanu – chitara; Victor Golic – baterie) si de un atelier de construit casute la care Asociatia „De-a Arhitectura” ii invita pe cei mici sa participe. Asteptam multi pici, cu chirpici!

Intrarea este libera.

Citeste si:  Scurtmetrajul O NOAPTE IN TOKORIKI - Special Prize of the Generation 14plus la Festivalul International de Film de la Berlin 2016

Inscrierile pentru atelier se pot realiza prin e-mail la adresa georgiana.c.vlahbei@gmail.com pana la data de 12 noiembrie (atelier destinat grupei de varsta 8 – 12 ani).

Case-n casa este un proiect de carte-laborator ce-si propune o incursiune interactiva, pe mai multe voci, in universurile reale si posibile ale casei, pornind de la dialogul dintre locuinta taraneasca si cea urbana. Proiect co-finantat prin Administratia Fondului Cultural National, aparut la Editura Martor 2015 a Muzeului National al Taranului Roman. Parteneri in proiect: Ordinul Arhitectilor din Romania si Asociatia „de-a Arhitectura”.

Citeste si:  ZILELE MUZEULUI TARANULUI, 12 – 22 septembrie 2013

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.