La 76 de ani indragostit de Alina Plugaru

Nu stiu daca va mai amintiti, dar ziarul „Click” a lansat cu mare tamtam cu ceva timp in urma o campanie cu miros de disperare. Si anume gasirea unui mascul valabil si potent, din toate punctele de vedere, pentru una asa-zisa vedeta porno, pe numele ei Alina Plugaru.

Mai multi doritori de aventuri la limita imposibilului au pus mana pe tastatura si au trimis un mail, o fotografie, fiecare ce-a putut pentru a o convinge pe blonda cea ghinionista intr-ale amorolui ca ei si numai ei sunt barbatii ideali.

Citeste si:  Horoscopul lunii martie

Azi aflam ca si-a luat locul la start in cursa si un personaj in varsta de 76 de ani al carui ravas de amor n-am reusit sa-l intelegem in toata profunzimea si subtilitatea lui. Incercati si voi: ”

Te-am simÅ£it aproape de când ai apărut în Click! La această etate ÅŸtiu că exist, dar nu trăiesc ce aÅŸ vrea sentimental cu sexul frumos. ÃŽncă sper, dar nu primesc noutăţi din viaÅ£a amoroasă. Te vreau, dar nu te am aÅŸa ca în vise. Dragostea pentru tine este deosebită ÅŸi îmi exprim logic trăirile pasionale. Pentru tine există iubire, senzualitate ÅŸi sentimentul de dragoste din partea mea. Dragostea este sentimentul de afecÅ£iune, iar amorul este preÅ£uire. Pentru tine le am pe toate. MenÅ£in focul iubirii, dragostea ÅŸi amorul care este preÅ£uirea pentru tine. Te iubesc, deÅŸi am 76 de ani.”

Citeste si:  Ce sa nu spui la un interviu

Se pare ca sotia este la curent cu faptul ca inima (alte detalii anatomice nemaifiind implicate) batranului bate pentru altcineva. Insa nu se arata prea afectata de situatie, gandindu-se ca visul lui nu are sanse de realizare. Si daca Alina, fata marinimoasa si lipsita de prejudecati, ii implineste arzatoarea dorinta domului Ioan Tescaru, din Bacau?

Citeste si:  Festivalul JAZZ’N FOISOR incepe duminica

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.