La cumparaturi – perucile

Please select a featured image for your post

Nu ai fi crezut ca vei porni la shoppig cu gandul sa iti cumperi par, insa natura nu e la fel de generoasa cu toata lumea. Motivele pentru care poti avea nevoie de o peruca sunt numeroase, incepand de la caderea parului din cauza naturale, din motive medicale sau pur si simplu pentru ca ai nevoie de o schimbare rapida de look. Indiferent de cauzele pentru care alegi sa o cumperi, o peruca te poate face sa te simti di nou tu sau sa te defineasca intr-un cu totul alt fel. Inainte de a plecat al shopping, trebuie sa iei cateva decizii, sa te informezi pentru a alege cea mai potrivita peruca

Ce sa cauti? Daca ai inceput sa pierzi par si problema se pare ca va cotninua, cauta o peruca potrivita inca dinainte de a fi nevoita sa o porti, astfel incat sa i timp sa te obosnuiesti cu ea. Ar fi foarte bine sa iei cu tine o suvita din parul tau natural, astfel incat sa cauti o peruca cat mai asemenatoare, atat ca si textura cat si ca si culoare, asta in special daca iti doresti ca peruca sa fie cat mai apropiata de parul tau natural. Regula nu se aplica daca vrei o schimbare radicala de look. Chiar daca exista multe magazine on-line pentru peruci, cel mai bine ar fi sa cumperi peruca personal, sa o probezi. Desi unele magazine on-line trimit si mostre de par, trebuie sa vezi peruca in sine si modul in care te aranjeaza.
Par natural sau artificial? Perucile din par natural sunt mai scumpe decat cele din par artificial si au nevoie de o ingrijire speciale. Avantajul perucilor din par natural este ca majoritatea vin intr-o forma bruta si le poti tunde asa cum doresti, astfel incat sa te avantajeze cel mai bine. Si chiar o data tunsa, peruca din par natural poate fi aranjata in diverse coafuri, poate fi vopsita, la fel ca si parul natural, i se poate pune permanent, suvite, extensii. Peruca din par artificial vine deja tunsa si aranjata, asa ca nu ii poti aduce prea multe modificari. Spre deosebire de perucile din par natural, cele din par sintetic sunt mai durabile in timp si mult mai putin costistoare, atat ca si achizitie cat si ca si intretinere.

Citeste si:  Competitie culinara intre Ruxandra Dragomir, Ana Maria Branza si Monica Rosu
Peruca trebuie sa se potriveasca perfect. Tocmai pentru ca peruca trebuie sa se potriveasca perfect dimensiunii si formai capului este ideal sa o cumperi dintr-un magazin specializat si sa mergi personal, astfel incat un specialist iti poate lua masurile si te poate directiona spre peruca perfecta pentru tine. Daca alegi o peruca de o nunata diferita fata de cea naturala, ai grija sa fie in ton cu tenul tau si din nou, intreaba specilistul.

Citeste si:  Elena Gheorghe canta la City Mall!
Ia in cosiderare si forma fetei tale, atat in cazul perucilor sinteticecat si in cazul celor naturale. Daca ai fata ovala, poti purta in general orice forma de peruca, de la par scurt la par lung. Pentru fetele oarecum patrate, alege o peruca scurta sau medie, care sa iti alungeasca fata si sa inmoaie trasaturile. Alege frizuri si peruci filarte, tunse in scari. Persoanele cu fata rotunda ar trebui sa evite tunsorile rotunjite, de tip bob. Merge parul lung, cu suvite pe fata sau parul scurt cu perciuni filati, care sa faca fata mai putin rotunda.

Citeste si:  1 Iunie la Teatrul Ion Creanga
Peruca pe care o alegi nu trebuie sa iti stea pra strans, pentru ca vei avea dureri constante de cap. Perucile din par natural se intretin exact la fel ca si parul natural, se spoala cu aceeasi regularitate si se pot folosi si produse de styling.


3 Comentarii
  1. eu n-am probleme cu paru , este chiar foarte des , am d unde pierde..dar totusi am o peruca primita cadou de la niste prieteni . e super

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.