Lansare Album Maximilian: „Volumu’ la maxim…ilian!!!”

Pe 6 noiembrie in Club Gossip, ora 22.00, are loc concertul de lansare a primului album solo al artistulului hip-hop Maximilian, un eveniment sustinut de 1 Music Channel.

Albumul a fost lansat oficial pe data de 22 octombrie, pe site-ul www.maximilian.ro. Line-up: Maximilian, Grasu XXL, Nicalai, Guess Who, Spike, Cedry2k, Mario, Paco 10Grei, JJ, Tranda, Agresiv, WattDaFuck, Angeles.

Albumul „Volumu’ la Maxim…ilian!!!” contine 14 track-uri + bonus iar realizarea lui este finalul a nu mai putin de 7 ani de munca sustinuta in conceperea sa. Pe material se numara colaborari cu Grasu XXL, Nicalai (BUG Mafia), Freaka Da Disk (Parazitii), Villy, Guess Who, Spike, Cedry2k, Mario, Paco 10Grei dar si cu tinere talente precum Tranda, WattDaFuck, JJ si Angeles. Este un album unitar, ce combina sound-ul classic hip-hop, cu un sound urban, contrazicand prejudecata ca hip-hop inseamna muzica de strada.

Citeste si:  Obiectivele de cariera la inceputul de an

„Volumu’ La Maxim…ilian!!!” – al doilea album din discografia artistului Maximilian (primul fiind proiectul Mahsat – Laboratoru’ aparut in 2002 sub label-ul CASA/MEDIA SERVICES alaturi de Hudinu si BlatJargon) beneficiaza de un prim videoclip de promovare cu acelasi nume. Videoclipul poate fi de asemenea vizionat pe www.maximilian.ro.

Albumul original poate fi achizitionat de pe www.maximilian.ro incepand cu 22 octombrie 2008. Materialul poate fi descarcat atat pe track-uri (1 euro/track) cat si complet, cu doar 5 eur/album, plata prin sms.

Citeste si:  Albumul "Viva La Vida" al trupei rock Coldplay, cel mai vandut in anul 2008

Va asteptam joi la un concert special, unicul ce aliniaza pe scena pe: Maximilian, Grasu XXL, Nicalai, Guess Who, Spike, Cedry2k, Mario, Paco 10Grei, JJ, Tranda, Agresiv, WattDaFuck, Angeles. Proiectii produse de FGX Graphics. Biletele pot fi achizitionate la Club Gossip, in seara concertului. Pretul unui bilet este de 15 RON.

Citeste si:  Va mai amintiti de Izabela?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.