Laura Andresan ameninta cu noi dezvaluiri

Cum ne apropiem de campania electorala, isi fac anuntate prezenta scandalurile. Si de data asta se pare ca vom avea si o tenta de condimente de natura sexuala.

Cine altcineva putea fi implicat in asemenea „afaceri”, daca nu Laura Andresan? Daca nu ea, atunci cine?

Paparazzii Cancan au surprins-o in timpul unei intalniri cu vicepresedintele conservatorilor, Codrin Stefanescu. Cei doi s-au vazut la galeria de arta „Anonymus” pentru a discuta scandalurile sexuale din politica. Se pare ca „profesoara de sex” ar dori sa rupa tacerea in ajun de campanie si sa povesteasca probabil, cine si-a dat intalnire cu cine si prin ce paturi.

Citeste si:  De ce sunt specialistii IT cei mai cautati candidati

Celor de la Cancan, politicianul le-a spus ca Laura i-a solicitat un interviu pentru emisiunea ei „Interzis” de la B1TV. El nu este inca hotarat sa raspunda solicitarii pentru ca nu vrea sa fie acuzat ca „joaca murdar” si nu ar dori sa se depaseasca limita bunului-simt. Credem ca ea s-a depasit oricum din momentul in care Stefanescu a acceptat o intrevedere cu domnita in cauza.

Citeste si:  Stranutul poate fi declansat de o fantezie sexuala - studiu

Mai demult, intr-una alt interviu, acelasi politician i-a amintit „profesoarei de sex” ce pateau cele ca ea pe vremea Inchizitiei.

Oare Laura Andresan sa fi ramas fara bani in cont si fara publicitate prin ziare? Lipsuri care sunt de natura sa dezlege limba oricui.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.