Ledership feminin- dincolo de stereotip si fragilitate

Daruire, motivatie, atitudine, sensibilitate, putere, inspiratie, incredere in fortele proprii, aceasta sunt o doar parte din conceptele care definesc spiritul feminin. Acest spirit care a schimbat cutume, a ajutat femeia de-a lungul timpului sa isi respecte propriile standarde in raport cu asteptarile personale. In ziua de astazi, tindem spre un echilibru intre orizonturile masculine si cele feminine, o societate in care liderul nu mai este un brand ce se identifica cu barbatul, ci defineste si un atribut prin excelenta al femeii.

De ce leadership feminin? Pentru ca incepem sa renuntam la prejudecati si privim dintr-un alt punct de vedere. Pentru ca avem puterea de a ne asuma un statut inalt si de a trata cu responsabilitate indatoririle de zi cu zi. Pentru ca putem si vrem. Pentru ca toate femeile au dreptul de a pasi increzatoare. Din toate aceste motive si pentru multe altele, te invitam la o conferinta care te va ajuta sa descoperi particularitatile si valorile specifice stilului feminin de leadership si impactul unui leadership eficient asupra performantei.

Citeste si:  Tine seama de 3 lucruri inainte de a face cadouri la serviciu

Esti tanar lider, manager de top, doresti sa iti dezvolti cunostiintele in acest domeniu sau esti interesat de acest subiect ? Atunci te asteptam pe 5 martie sa te implici intr-un dialog incitant alaturi de Leslie Hawke, Presedinte, Asociatia OvidiuRom, Liliana Popescu, Conferentiar Doctor Universitar, Scriitor, Florin Piersic Actor, Vasile Paun, Managing Partner, intellCompetitiv, Mihaela Radulescu, Realizator TV, Sandra Pralong, CEO, Synergy Communications, Maia Morgenstern, Actor, Aurora Liiceanu, Psiholog, Liliana Pagu, Presedinta Asociatiei Femeilor din Romaina, Maria Grapini, CEO, Pasmatex si multi altii. Astfel vei avea posibilitatea de a lua parte la un eveniment care te va ajuta sa intelegi mai bine transformarile societatii actuale, sa iti largesti modalitatea de a aborda acest subiect, de a invata de la profesionisti, de a te inspira in abordarea carierei tale de la adevarati lideri si a de deveni mai bun.

Citeste si:  Premiile Nationale de Poezie "Mihai Eminescu"

Ti-am atras atentia? Atunci te invitam sa accesezi link-ul urmator pentru detalii despre inscriere si politicile de discount: LeadershipFeminin.ro.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.