Lenny Kravitz este un tata model!

Lenny Kravitz isi doreste foarte mult ca fiica sa, Zoe, sa isi termine mai intai studiile si abia apoi sa se concentreze asupra carierei cinematografice. “Asta trebuie sa fie doar un hobby pentru ea, cel putin deocamdata. Zoe trebuie sa-si termine scoala inainte sa se gandeasca serios la o cariera de actrita” a declarat artistul intr-un interviu recent.

Zoe si-a facut debutul in lumea filmului anul trecut, cand a jucat alaturi de Catherine Zeta-Jones in “No Reservations”, iar imediat dupa acesta a jucat alaturi de Jodie Foster in “The Brave One”. Recent, tanara a aparut intr-un clip al rapperului Jay-Z, prestatia sa fiind apreciata chiar si de celebrul rocker: “Sunt foarte mandru de Zoe. Clipul pe care l-a facut alaturi de Jay-Z este uimitor”.

Citeste si:  Gadget-uri de spion

“Este foarte important sa termini o scoala. Eu n-am tratat acest aspect cu maxima seriozitate si nu pot sa spun ca sunt mandru de asta” marturiseste artistul. Lenny Kravitz a absolvit liceul din Beverly Hills, dar a renuntat la facultate in favoarea muzicii. In prezent, Zoe Kravitz este studenta la Universitatea din New York.

Citeste si:  Cum actioneaza femeile in afaceri

Pe 26 iulie, turneul de promovare a noului album Lenny Kravitz, „It’s Time For A Love Revolution”, va ajunge si la Bucuresti. Biletele pentru concertul de pe Stadionul Cotroceni sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si pe www.myticket.ro, la preturile de 70, 95,130, 200 si 350 lei.

Alaturi de show-ul Lenny Kravitz, agenda evenimentelor Emag!c
Entertainment din acest an mai cuprinde concertele Metallica (23 iulie) si Iron Maiden (4 august), pe Stadionul Cotroceni.

Citeste si:  Gadget de spion: ceasul telefon M800

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.