Lia Bugnar si Marius Manole scapa de plictiseala amoroasa intr-O piesa desantata

Teatrul nu e o cladire incheie seria de cele mai populare spectacole scrise de Lia Bugnar cu spectacolul O piesa desantata, care se joaca joi, 19 decembrie, ora 22:00 la Godot Café, stada Blanari nr 14. Distributia spectacolului este formata din Lia Bugnar, Ilinca Manolache, Marius Manole, Radu Iacoban si Andrei Hutuleac. Accesul in sala de spectacol se face in baza rezervarilor prealabile la numerele de telefon: 021 31 61 682 / 0736 414 244 zilnic intre orele 12:00 si 19:00.

„Va povesteam noi intr-un articol anterior despre povestile din teatrul Cafe Godot unde am intalnit piese extrem de comice, dar in acelasi timp cu un iz de dramatism si un realism uneori atat de aproape de situatiile de zi cu zi.

Citeste si:  Domnule Director, Subsemnata, va rog a-mi aproba...

Piesa care se doreste a fi desantata de fapt aduce in fata publicului doua tipologii de cupluri ce vor sa iasa din banalitate si rutina unei vieti cotidiene insa caracterul lor „inocent” le pune mici piedici. Avand in vedere ca tema principala se invarte in jurul curiozitatii a doua cupluri de a experimenta noi senzatii si curiozitati sexuale de swingers, piesa da dovada de un bun gust si o decenta la care initial nu te astepti. Radu Iacoban alaturi de Lia Bugnar alcatuiesc un cuplu banal, o arhitecta si un traducator a caror viata intima nu este lipsita de probleme prin prisma unui sot mult prea dotat. In acelasi timp, un alt cuplu „defect” il constituie Marius Manole alaturi de Ilinca Manolache, tineri casatoriti, dar care nu au reusit sa treaca peste pudoarea de a-si consuma relatia. Ambele cupluri cauta senzatii tari, insa niciunul nu este atat e pregatit pe cat sustine.

Citeste si:  Filme regizate de Pedro Almodovar si Quentin Tarantino concureaza anul acesta pentru Palme d'or

Sunt numeroase momente pline de umor si haz cand vine vorba de stangaciile celor patru sau momentul in care tandretea celor 4 este intrerupta brusc de o „tentativa” de talharie. In acelasi timp, discutiile personajelor in care se incearca sa se descopere problemele de cuplu si motivele pentru care s-a ajuns in acel stadiu iti dau un pic de gandit.

Publicul a gustat din plin toate momentele umoristice si m-a bucurat sa revad acel public pe care l-am intalnit numai la Godot. Publicul caruia nu-i suna telefonul in timpul unei reprezentatii, care respecta regulile cerute si mai ales respecta oamenii de pe scena. Poate in timp si publicul ce merge la salile traditionale de teatru va invata notiunea de respect fata de actori.

Citeste si:  ExpoziÅ£ie la Bruxelles: M. Britanie stearsa de pe harta, Bulgaria acoperita de toalete turcesti

Va recomand cu caldura aceasta piesa pe care cu siguranta o veti savura din plin. Mergeti cu mintea si inima deschisa catre un subiect considerat tabu si veti avea o ora jumate de hohote de ras. Este „O piesa care chiar e desantata, desi toate personajele sunt pure ca omatul.”, asa cum declara Lia Bugnar.” (Oana Duma, Foreverfolk)


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.