Liber cu 35% la cumparaturi!

Deoarece criza financiara este absolut neinteresanta pentru o shopaholica in prag de sarbatori, de ce sa nu facem din luna asta o luna a decadentei in care sa ne permitem orice extravaganta si sa cumparam orice ne trece prin cap fara sa ne simtim vinovate? Si daca mai luam in calcul si promotia acestui weekend magic in care il asteptam pe Mos Nicolae cu cizmele in geam atunci chiar ca merita. In perioada 4-12-2008 si 7-12-2008, avem 4 zile magice cu reducere de 35% la produsele a caror valoare este mai mare de 125 lei. ATENTIE! Reducerea se va aplica pe factura finala, nu pe comanda si la platile cu cardul nu se poate aplica.

Citeste si:  Concert caritabil in Club Fabrica!

Iar daca nu ti-ai facut pana acum o lista de cadouri, descopera propunerile noastre si nu vei da gres. Orice cadou care ti-a trecut prin cap este permis si tot ce era prea mult acum a devenit un MUST-BUY, mai ales si cu promotia magica din acest weekend… Si la comenzi mai mari de 500 ron, tot in aceasta perioada veti primi CADOU o curea 2364.

Citeste si:  Moscova

Si daca nu v-am convins sa petreceti weekendul cu noi va asteptam la targ la Mamaia, hotel Perla sau la Bucuresti, Romexpo, pavilion 14 unde va asteptam cu preturi promotionale.

Si nu uitati nici de voucherul oferit de noi pe blogul nostru. Scrie acum!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.