Liberty Parade

Please select a featured image for your post

10 ore de muzica de cea mai buna calitatea este ceea ce inseamna Liberty Parade. Spectacolul va avea loc pe o plaja situata intre statiunile Venus si Saturn si va incepe sambata seara la orele 22:00, petrecerea luand sfarsit abia duminica dimineata la ora 06:00. Caravana ‘Liberty Parade’ contine 4 camioane cu DJ-I, animatoare dar si fanii muzicii house.
Citeste si:  40 de pahare pentru domni
DJ-I care vor fi prezenti la acest eveniment sunt: Carl Kennedy, Dennis Ruyer, Dirthy South, DJ Optick, DJ Allen, DJ Andi, Pagal, Emil Lassaria, NTFO, DJ Liquid, Paul Damixie, Faster, Vika Jugilina, Vlad Oltean, Vali Barbulescu, Christian Green, Liviu Hodor si Lucian Barbulescu. La acest eveniment este permisa participarea doar a persoanelor care au implinit 18 ani, si care prezinta la intrare un act de identitate. Securitatea va fi foarte stricta datorita dorintei de a fi un eveniment distractiv si fara evenimente negative. Pe site-ul oficial al evenimentului ( www.libertyparade.com ) pot fi gasite atat informatii despre eveniment dar si diferite tips&tricks care ii pot ajuta pe eventualii participanti.
Citeste si:  Lupul deghizat in oaie
Incepand cu anul 2001 Liberty Parade a devenit unul dintre cele mai mari evenimente dance de strada din Romania, adunand o multime de oameni dornici de a asculta si de a dansa pe muzica unora dintre cei mai in voga DJ-I ai momentului.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.