Lindsay pozeaza nud aproape gratis

Viata lui Lindsay Lohan este departe de a se linisti. Mai nou, aflam azi din „The Sun”, ea planuieste sa apara goala intr-un film. De ce? Motivul este cel putin hilar: pentru ca vrea sa arate ca este o actrita matura. Asta in cazul in care v-ati gandit la altceva.

Roscata va juca rolul unei chelnerite nimfomane intr-un film cu buget redus, numit „Florence”. Producatorii au avut de la ea pretentia modesta de a aparea numai topless in timpul unor scene de sex, insa au fost socati cand ea le-a marturisit ca o scena de nuditate frontala nu ar deranja-o absolut deloc, ba chiar ar face-o fericita.

Citeste si:  Noaptea Europeana a Muzeelor 2014 la Muzeul National al Taranului Roman

Ce este si mai uimitor este faptul ca in urma acestei aparitii nu va incasa cecul cu 7 cifre cu care este obisnuita, ci doar vreo 40000 de dolari.

O sursa a declarat ca lui Lindsay nu-i pasa nici daca o platesc cu alune. Ea doar vrea sa le aminteasca oamenilor ca stie sa joace si ca merita sa fie angajata.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 21-27 octombrie

Un prieten de la Hollywood a adaugat ca „este complet constienta de potentialul corpului ei. Acum Lindsay vrea sa-si construiasca o imagine de actrita matura si responsabila”.

Bun mod de a incerca asta, ce sa zicem.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.