Lollipops – pentru „accesorivore”

Marca Lollipops si-a impus deja semnatura pe piata accesoriilor de moda, deoarece se adreseaza unei femei urban chic. De aceea ne-am gandit ca sigur daca nu esti deja dependenta de colectiile lor, in curand vei fi. Lollipops functioneaza pe gama de accesorii imperios necesare unei femei: incaltaminte, posete si genti, bijuterii, practice si incredibil de frumoase. Tendintele generale in moda sunt transformate in ceva infinit mai particular si deosebit de catre designerul Marjorie Mathieu.

Magazinul din Bucuresti. este un boutique in stil original parizian, ca o casuta pentru papusi, intentionat creat pentru ca tu sa te simti rasfatata aici si pentru a face cat mai usoara vizionarea incantatoarelor obiecte expuse. Incepand cu tapetul si mocheta inflorate, oglinzile, frizele, mini-standurile de prezentare, fantana, fotoliul stil Ludovic al XVI-lea, si terminand cu lustrele din cristal de Murano, tablourile, iluminarea minimalista, totul este creat pentru a obtine o atmosfera placuta si confortabila pentru iubitoarele de accesorii fantezie. Vitrina a tuturor tendintelor, conceptul „boutique” Lollipops traduce cu rafinament valorile marcii. Adresa magazinului din Bucuresti este Unirea Shoping Center – aripa Splai, et. 1, iar numarul de telefon: 0722594943. Alte magazine Lolipops din tara sunt in Arad, Oradea si Timisoara.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 3-9 martie

Tendinte – iarna 2007.

In aceasta iarna Lollipops va conduce din nou pe caile originalitatii si feminitatii. In program: trei universuri diferite dar complementare, ce abunda de forme noi, de materiale surprinzatoare si detalii unice. Urmati ghidul… Albastrul, rosul, acest val de culori noi esentiale incepand cu aceasta iarna sunt oferite sub forma amestecului de culori, stralucirea fiind prezenta totdeauna in articolele Lollipops. Tonurile sunt neutre, cu citeva nuante stralucitoare. Catifeaua falsa socheaza, satinurile unduiesc suave, flexibile, complimentare, pale. Catifele, mate sau lucioase, imprastie straluciri fantastice si au efecte hipnotice. Culori roz-caramiziu, jocuri optice de alb si negru, turcoazul verzui, sunt tema acestui final de an: tonul este extravagant!

Citeste si:  Afla cum stai cu dragostea in luna iubirii!

Mysterious Forest .

Cufundati-va in universul magic al padurii misterelor…
Femeia LOLLIPOPS se transforma intr-o zina a carei imagine apare ca un vis intre copaci cu radacini extinse, flori otravite si animale fantastice. Amestecuri surprinzatoare, materiale calduroase si culori naturale, aceasta este magia!

Sweet Mystic .

Senzualitatea si sobrietatea sunt cuvintele de ordine acolo unde timpul se scurge incet in ritm de orologiu.
Urmam carari tacute si ne lasam hipnotizati de forme geometrice, culori dragute si imagini colorate. Exista o tensiune intre detaliile rafinate si formele originale: femeia anului 2007 va fi misterioasa sau nu va fi deloc…

Miss Saigon: .

Atentie la ochi: Lollipops va invita intr-un univers feminin cu tuse retro. Urmind stilul starurile anilor 1950, acest stil include strass-uri, aplice si blana. Miss Saigon viseaza la o lume exotica. Ea abuzeaza si isi utilizeaza toate atributele feminitatii fara a fi serioasa. Cei timizi sa se abtina, iarna 2007 inseamna „glamour”!

Citeste si:  OST FEST: 2 scene, 62 de ore de muzica nonstop si peste 30 de trupe!

Din 19 aprilie 2007, marca Lollipops Romania are ca reprezentanta pe Julia Chelaru. Cu ocazia implinirii a un an de Lollipops Bucuresti ea a fost aleasa official ca imaginea magazinului din Bucuresti (localizat in Unirea Shopping Center). In primavara anului 2006, marca Lollipops era deja prezenta in Franta, Spania, Portugalia, Italia, Grecia, Rusia, Turcia, Kuweit, Bahrein, Coreea de Sud, China, Taiwan si, evident, in Romania. In curand prezenta Lollipops se va extinde in Israel si in Florida (S.U.A.).


Click aici pentru colectia toamna iarna 2007-2008Click aici pentru colectia Bijoux


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.