Lucy Gordon, interpreta rolului Jane Birkin din filmul „Serge Gainsbourg”, s-a sinucis

Lucy Gordon, tânăra actriţă britanică de comedie care a interpretat rolul celebrei Jane Birkin în filmul „Serge Gainsbourg, vie heroique”, s-a sinucis miercuri, cu trei zile înaintea datei când ar fi împlinit 29 de ani, anunţă Le Nouvel Observateur.

Corpul neînsufleţit al actriţei a fost descoperit în apartamentul său din Paris, potrivit poliţiei locale, care a cerut efectuarea autopsiei, pentru a determina cauza exactă a morţii.

Citeste si:  Profesionalism

ÃŽn afara rolului din biografia „Serge Gainsbourg, vie heroique”, Gordon a mai jucat, printre altele, în „Serendipity”, în care l-a avut partener pe John Cusack, ÅŸi „Spider-Man 3”, alături de Tobey Maguire.

„Serge Gainsbourg, vie heroique”, ultimul film în care a fost distribuită, va avea premiera în 2010. Fragmente din această peliculă urmau să fie prezentate, zilele acestea, la cea de-a 62-a ediÅ£ie a Festivalului de la Cannes. Gordon a primit rolul din acest film ÅŸi datorită asemănării izbitoare cu actriÅ£a Jane Birkin, a treia soÅ£ie a muzicianului francez Serge Gainsbourg.

Citeste si:  Portretul robot al femeilor lider

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.