Luis Lazarus batut de primarul din Voluntari

Ca sa vedeti ca meseria de ziarist autentic (cum se pretinde persoana in cauza), nu este lipsita de riscuri, ascultati ce a patit bietul Luis Lazarus, cel care conduce investigatiile cele mai riscante din Romania. Povestea este relatata azi in „Click”.

Acesta se pare ca a suparat anumite figuri oficiale, in special pe primarul orasului Voluntari, membru PSD, Florentin Costel Pandele (nume predestinat).

Citeste si:  Anim’est 2008

Din cauza anchetelor demarate de Lazarus ca urmare a sesizarilor venite din partea cetatenilor, primarul s-a suparat rau de tot. Initial a incercat sa-i ofere ziaristului un mic sau mare stimulent financiar, acesta refuzandu-l categoric, se pare. Enervat de faptul ca acesta nu vrea sa renunte la ancheta cu niciun pret, primarul a inceput sa-l injure si a incercat sa-l loveasca. A urmat un schimb de pumni si picioare, destul de anevoios, se pare, din cauza dimensiunilor mici ale biroului lui Lazarus, neavand spatiu suficient pentru a se desfasura. S-a calmat abia cand acesta l-a amenintat cu garzile de corp. De ce nu le-a chemat de la inceput, ramane un mister.

Citeste si:  Agenda pentru timpul liber: 5 - 11 ianuarie

In mod ciudat, la plecare, primarul a dorit sa se desparta in termeni mai mult decat cordiali de reporter, avand intentia sa-l „pupe”. Cuvantul ii apartine domnului Lazarus.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.