Lumea e mica

Probabil daca statea linistita, daca nu voia de demonstreze atatea lucruri si era ceva mai umila, Elena Udrea ar fi avut ceva mai mult de castigat. Dar cand te lauzi cu inalta pregatire profesionala, provoci oamenii si valurile nu intarzie sa apara.

Astfel, cei de la Click au descoperit ca lumea este cu adevarat mica. Jurnalistii au dat peste un fost coleg de liceu al blondei pd-iste. Si ceea ce este important este faptul ca respectivul coleg este nimeni altul decat directorul Institutului National de Administratie, aceasta fiind cea mai inalta scoala de administratie publica din Romania. Este asadar un martor greu de discreditat.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cum stai cu dragostea in decembrie!

Dragos Dinca a semnalat o „mica” problema in declaratiile Elenei Udrea. El afirma ca atunci cand urmau ei cursurile liceului Bogdan Petriceicu Hasdeu din Buzau acolo nu erau clase de limbi straine.

Directorul a mai afirmat ca „lectoratul cu care dansa se impauneaza are o tenta usor penala, deoarece pentru a activa in plan universitar nu e suficient sa scrii pe blog, chiar trebuie sa faci scoala”. El a mai provocat-o pe Elena Udrea la o dezbatere publica legata de probleme de administratie. Se presupune ca ea ar cunoaste aceste chestiuni in profunzime fiind vorba chiar de domeniul obiectului de studiu pe care il preda studentilor. Suntem curiosi daca va raspunde provocarii.

Citeste si:  Coraline - un basm pentru adulti

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.