MEGA PARTY vrei, MEGA PARTY iti aducem!

Iti plac petrecerile MARI? Cum iti suna 1000 de persoane? Noi asa ne distram, daca acesta este si genul tau de petrecere atunci nu rata cea de-a V-a editie de MEGA PARTY!

Pentru tine, cel care te-ai plictisit de cluburile care te intampina de la intrare cu o bubuiala fara niciun fel de feeling melodic, pentru tine, cel care vrei macar o data pe luna sa asculti muzica pe care sa poti sa dansezi, ritmuri Hip-Hop R&B, sa te simti bine alaturi de prieteni, pentru tine cel care NU vrei sa stai in casa JOIA, am creat MEGA PAAAAAAARTY!

Citeste si:  Amantele si politica

JOI, 15 noiembrie, incepand cu ora 22:00 ai loc asigurat pentru cea mai tare petrecere! Mixeaza DJ Machu, iti aducem dansatoare care te vor lasa cu gura cascata, te premiem cu premii surpriza.

Si daca crezi ca fluturasii dispar toamna, te inseli amarnic… Ei se strang pe www.flu.ro si pregatesc concursuri pentru tine. Vino la Mega Party, arata-ne cat de cool esti tu pe ringul de dans si esti ca si intrat in gasca. Nu ai nevoie decat de miscari uluitoare de dans, energie si multa ambitie pentru a te numara printre castigatorii premilor Flu.ro care-si asteapta cuminti proprietarii.

Citeste si:  Cat de geloase sunt zodiile?

Iti spun si un secret, un ochi iscusit va cauta in multime cativa dansatori cu potential si ii va premia cu un abonament de o luna de cursuri de street dance la Studioul de dans al Streetbeat Dance School. Nu cumva esti chiar tu acela?

Iti facem un rezumat, ia-ti notite:

Citeste si:  Obiective de performanta

MEGA PARTY HIP HOP R&B

– Joi, 15 noiembrie, 22.00
– Club R2 (Orhideelor 3-5, Complex Regie)
– 10 lei intrarea
– Mixeaza live DJ Machu
– Concursuri, premii, animatoare
– Clubul nu accepta pantaloni de trening.
– Pentru rezervari masa (free) sunati la 0729.035.986 (Sunt 41 mese care asteapta sa fie umplute de tineri petrecareti)

www.streetbeat.ro
www.discor2.ro
0729.035.986


3 Comentarii
  1. Suna bine anuntul 🙂

    Inainte se tinea in Preoteasa, nu? Pai ….nu stiu voi ce aveti de gand, dar eu ma bag, pentru ca stiu ca iese nebunie mare de obicei 🙂

    O mica sugestie doar, care-i faza cu afisul, ca nu pot sa citesc nimic pe el?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.