MY GRANDMA’S BACKYARD se intoarce, in La Scena!

In data de 20 aprilie, intre orele 12 si 18, in La Scena, are loc a treia editie a “My Grandma’s Backyard” de acum clasicul targ de haine, accesorii, obiecte vintage, selfmade si second-hand.

In cadrul acestui eveniment, tineri artisti in devenire, sau deja consacrati, va vor oferi spre vanzare haine, gentute, portofele, pantofi, manusi, accesorii si obiecte decorative, toate unicat.

Nu am uitat invitatii speciali ai acestei editii. Acestia sunt: George Enache, care la ora 16.30 ne va prezenta noua sa colectie toamna – iarna 08/09 „SCIENCE FASHION”, si Dana Marijuana care ne va incanta auzul cu un mini-recital la ora 17.30.
Aceasta editie de targ va mai avea ca fundal sonor creatiile muzicale marca Acidulate, un artist deja consacrat si care suntem siguri ca va va surprinde placut.

Citeste si:  O scurta vizita in lumea apelor - scufundarile

Alexandra aka Lucuchen ne va onora din nou cu prezenta la aceasta editie si va fi gazda coltului de make-up – care a devenit un must pentru toate domnisoarele prezente.

Printre participanti mai amintim: Loona de Krystal, Zasha, Kinga Varga, Naive Design, Now& Wow, Coca Zaboloteanu, Alien Ape Star, Eartricks, Diana Bobar, Burp-never grow up, Dana Stefanoiu, Virginia Toma, Zona Zoster, NOKO, Save or Cancel, Sunnyday.ro, Chic not Chicken, Gabriela Ling, Anca Berzunteanu, Andreea Vaduva, Cristina Darie, Irina Moise, Mihaela Grigorescu, Silvia Timofte, Pikaciuka, si multi altii.

Citeste si:  Toamna, fiecare zodie iubeste altfel. Afla cum!

Surpriza acestei editii este o tombola care va avea ca premiu o creatie vestimentara semnata George Enache. Deci, daca inca nu v-am convins sa participati, supriza pregatita de organizatori va va determina in mod sigur sa abandonati orice alt plan pentru duminica dupa-amiaza!

Locatie: La Scena – Calea Calarasilor, nr. 55
Organizare: Trinnie & La Scena
Data: duminica, 20 aprilie, intre 12-18
Intrare: 10 lei, din care 6 lei consumatie

Citeste si:  NOUVEAU BAROQUE – EXPOZITIE DE FOTOGRAFIE

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.