Madonna l-a dezbracat pe Justin

Aflam azi din „The Sun” ca Madonna are si talente medicale. Nu credem ca e prea greu sa convinga un barbat sa-si dea pantalonii jos.

Justin Timberlake a primit un astfel de ordin. Nu, nu va ganditi la perversiuni. Singurul ei scop a fost sa-i faca o injectie cu vitamine dupa ce acesta a declarat ca nu se simtea bine. Totul s-a intamplat in timpul unei sesiuni de inregistrari in Londra.

Citeste si:  Dragos Bucur este un violonist promitator in cautarea unei iubiri pentru o viata in "Poveste de dragoste"

Initial, cantaretul a crezut ca urmeaza sa fie chemat un medic. Insa Madonna i-a spus scurt si la obiect: „Scoate-i”, dupa care a extras din geanta o seringa si „intepatura” a fost executata cu succes.

Regina popului urmeaza sa lanseze un nou album, numit „Hard Candy”, in aprilie, iar luni seara a luat parte, in compania lui Justin Timberlake si a lui Iggy Pop, care a gasit de cuviinta sa protesteze fata de cerintele de tinuta aparand la bustul gol, la ceremonia de la Hall of Fame.

Citeste si:  Chris de Burgh la Teheran

In discursul tinut acolo, cantareata a recunoscut ca a fost o consumatoare de ecstasy. Amintindu-si de primii ei pasi spre celebritate, a declarat ca in seara in care l-a cunoscut pe Michael Rosenblatt, cu care a semnat pentru Sire Records, au luat ecstasy si au dansat toata noaptea.

Nici cei care nu au crezut in ea nu au fost uitati. Sarcastica, Madonna a declarat ca „cei care au spus ca nu am talent, ca sunt grasuta, ca nu stiu sa cant, ca nu voi scoate mai mult de un hit, m-au impulsionat sa fiu mai buna. Le multumesc pentru criticile lor”.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 20-26 aprilie

Printre cei care au mai fost omagiati la Hall of Fame, s-a numarat si Leonard Cohen.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.