Madonna merge la avocat

Sfarsitul mariajului de sapte ani al lui Guy Ritchie si Madonna devine din ce in ce mai mult o certitudine.
Cantareata a contactat-o pe avocata Fiona Shackleton inca din aprilie. Un prieten a declarat ca „Madonna a cautat mereu ce este mai bun in orice domeniu, iar Fiona Shackleton este cea mai buna”.
Starul a sperat ca problemele sa fie rezolvate pe cale amiabila si sa nu fie nevoie de ajutorul specialistilor, insa relatia lor a atins un punct critic. Astfel ca un consultant a devenit necesar.

Doamne Shackleton are o reputatie de invingatoare, consolidata mai ales dupa ce s-a ocupat de unele dintre cele mai mediatizate divorturi ale ultimilor ani: printul Charles si printesa Diana, Paul McCartney si Heather Mills. Ea a fost poreclita „magnolia de otel”. Intr-unul dintre putinele interviuri pe care le-a dat, a declarat ca ii place sa lupte pentru oameni si care acestia in general aleg avocatii pe care-i merita.

Citeste si:  Companii private

Unul dintre prietenii avocatei a declarat ca Madonna a fost impresionata de ceea ce Fiona a realizat pentru fostul membru Beatles.

Se spune ca interpreta si regizorul nu au semnat niciun contract prenuptial, iar asta inseamna ca milioanele de lire ale cantaretei sunt vulnerabile. Dar prietenii regizorului de 39 de ani spun ca acesta nu este interesat de averea sotiei sale. Tot ei spun ca cei doi au inca sperante sa-si salveze casnicia. „Au spus ca totul s-a terminat intre ei si ca doar asteapta un moment potrivit pentru a face public anuntul divortului. Cel mai probabil, in noiembrie cand ea isi va fi terminat turneul.

Citeste si:  Revlon si Intercoiffure lanseaza trendurile 2008

Au dormitoare separate de mai multa vreme, iar acum chiar s-au mutat fiecare la alt etaj. Dar nu poti sti niciodata. Este posibil ca ea sa blafeze si sa dea astfel un impuls casniciei lor”.

In ceea ce priveste performantele profesionale ale Fionei Shackleton, este de ajuns sa amintim faptul ca i-a salvat o buna parte din averea imensa a lui Sir McCartney. Cand s-a dat verdictul, Heather Mills care spera la o suma mai mare (a trebuit sa se „multumeasca” cu „doar” 24,3 milioane lire sterline), a fost atat de furioasa incat a acuzat-o pe avocata ca este o dezamagire pentru femei, dupa care i-a aruncat un vas de apa in cap. Shackleton a parasit sala de judecata cu hainele ude, dar si cu un milion de lire in plus in cont, dupa cum se zvoneste.

Citeste si:  Horoscopul lunii iulie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.