Madonna nu si-a programat niciun concert in Bucuresti

BucureÅŸtiul nu a fost inclus printre oraÅŸele în care Madonna va continua, anul acesta, turneul „Sticky and Sweet”, pe lista concertelor fiind incluse, în schimb, Sofia, VarÅŸovia ÅŸi capitala Estoniei, Tallin, potrivit site-ulului oficial al artistei.

Conform programării spectacolelor din intervalul 4 iulie – 29 august, cea mai cunoscută cântăreaţă pop din ultimii 20 de ani va cânta la Londra, Manchester, Werchter, Milano, Marsilia, Barcelona, Madrid, Hamburg, Oslo, Tallin, Helsinki, Goteborg, Copenhaga, Praga, VarÅŸovia, Munchen, Ljubljana ÅŸi Sofia – în total, 18 oraÅŸe, cu două mai mult decât se anunÅ£ase iniÅ£ial că va include prelungirea turneului. Majoritatea concertelor vor avea loc pe stadioane.

Citeste si:  Concertele de la Festivalul de Film Independent Anonimul

Potrivit organizatorilor de evenimente contactaţi de NewsIn, România nu dispune, în prezent, de o arenă suficient de mare pentru a putea găzdui concerte ale unor nume precum U2, AC/DC şi Madonna. Cel mai mare stadion din România, Lia Manoliu, care putea primi peste 70.000 de spectatori, a intrat în istorie la sfârşitul anului 2007, când a început demolarea arenei. În acelaşi loc din sectorul 3 al Capitalei va fi construit un stadion de aproximativ 55.000 de locuri, după modelul stadionului Commerzbank din oraşul german Frankfurt. Termenul optimist de incheiere a lucrărilor este toamna anului 2010.

Citeste si:  Da-ti demisia intr-un mod placut

Madonna a anunÅ£at, la sfârÅŸitul lunii ianuarie, că va reîncepe, în iulie, turneul mondial „Sticky and Sweet”. CântăreaÅ£a, care nu ÅŸi-a prelungit niciodată un turneu, a anunÅ£at că va mai cânta în 16 oraÅŸe europene. Oficial, Madonna a încheiat turneul mondial „Sticky and Sweet”, început în luna august a anului trecut, pe 21 decembrie, cu un concert la Sao Paolo.

Citeste si:  4 zile de Promotii Speciale.Indrazneste!

Organizat pentru promovarea celui mai recent album al cântăreÅ£ei, „Sticky and Sweet” este turneul cu cele mai mari încasări din istorie susÅ£inut de un artist, cu încasări de peste 190 de milioane de lire. Precedentul record îi aparÅ£inea tot Madonnei.

Madonna, pe numele real Madonna Louise Ciccone, a debutat în 1982 şi a vândut în carieră peste 200 de milioane de discuri în toată lumea.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.