Madonna…reloaded

Please select a featured image for your post

Cum gurile rele din lumea muzicala internationala nu contenesc in a gasi subiecte de discutie, parea ca veteranele, printre care si Madonna, fusesera devansate la capitoul barfe de alte figure ceva mai tinerele. Se pare insa ca regina pop nu vrea deloc sa paraseasca scena mondena, mai ales de cand a devenit din nou disponibila in ceea ce priveste barbatii. Ultima acizitie e un “ingeras” brazilian, pe nume Jesus Luz, care are mai putin de jumatate din varsta cantaretei.
Citeste si:  KIDEX 2013 Ziua Copilului timp de patru zile la ROMEXPO
Modelul brazillian si vedeta pop s-au cunoscut se pare la un shooting in Rio de Janeiro si au devenit in scurta vreme nedespartiti. La cum evolueaza lucrurile, se pare ca vom avea si noi ocazia sa il vedem in carne si oase, caci Madonna a hotarat deja sa il ia cu ea la cateva spectacole din turneul Sticky and Sweet, aflat in plina desfasurare. Ceea ce face insa ca lucrurile sa fie mai interesante nu e faptul ca aratosul brazilian e noul iubit al Madonnei, nici macar faptul ca acesta inca nu a facut vreun anunt public cu privire la relatia lor, ci ideea ca, pana la urma, Madonna si A-rod (Alex Rodriguez) nu au nici o legatura. Sa se fi rupt oare asa de repede iubirea pe care tabloidele au explorat-o ;I exploatat-o atata vreme de la divortul divei si pana recent, sau sa fi fost totul un balon de sapun in care au cazut toti?
Citeste si:  Mesaje de "La multi ani"!
Ei bine, nebanuite sunt caile celebritatii, si iata ca Madonna e mai fresh ca niciodata in bratele vanjoase ale tanarului Jesus. Se zvoneste ca si el ar fi foarte incantat de perechea nou gasita, straduindu-se sa arate pe zi ce trece mai bine, special pentru iubita sa blonda, trecuta de mult de varsta primei iubiri. Iata insa ca ea gaseste de fiecare data metodele cele mai originale de a-si reincarca bateriile si de a-si lua doza necesara de tinerete.

Citeste si:  Insemnarile unui nebun - un spectacol ArCuB apreciat la nivel national si international

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.