Madonna si Britney socheaza din nou

Madonna si Britney Spears vor colabora pentru a doua oara, dupa showul incendiar de la MTV Music Awards din 2003, cand le-am vazut pe cele doua sarutandu-se. Cele doua isi vor uni fortele in timpul turneului Madonnei Sticky&Sweet. Zvonurile spun ca ce s-a intamplat la MTV Music Awards va fi cuminte fata de ceea ce ni se pregateste.

Citeste si:  Tara soarelui rasare

Imagini cu cele doua dive vor fi proiectate pe ecrane uriase. Ele vor canta un mix al pieselor „Beat Goes On” (Madonna) si „Piece of Me” (Britney) in niste costumatii „speciale”, adica vor fi infasurate in bandaje cam ca niste… mumii. Nu va speriati, niste baieti aratosi purtand nimic altceva decat slip tanga de piele vor avea grija sa le dezbrace. O sursa a declarat ca spectacolul va fi unul in stilul Madonna. Probabil cea mai scandaloasa miscare caci nu va lasa nimic ascuns. Asteptam controversele. Dupa ce fasiile de bandaj vor fi indepartate, blondele vor aparea aproape goale, nepurtand altceva decat niste pantalonasi minusculi de piele si cizme inalte pana la genunchi.
Vor dansa intr-un mod nerecomandat minorilor. Nu vor lipsi atingerile indraznete.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 24-30 iunie

Cei de la „The Sun” spun ca este de apreciat faptul ca Madonna o ajuta pe Britney sa-si relanseze cariera, dar nu stiu daca sunt pregatiti sa o vada facand un numar de striptease.

Britney va interpreta si melodia Madonnei din 1995, „Human Nature”.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.