Madonna si Guy pasionati de Brick

Madonna a marturisit ca in patul ei si al lui Guy Ritchie s-a strecurat un obiect. Nu, nu va ganditi la sex toys, e vorba de banalele telefoane mobile Blackberry. Workaholica, Madonna doarme cu mobilul sub perna pentru ca, in eventualitatea in care in toiul noptii isi aduce aminte ca a uitat sa faca ceva, sa-si poata nota totul in agenda telefonului.

Citeste si:  George Ivascu si Alice Barb din nou impreuna

Insa nu doar pentru astfel de note se dovedeste folositor aparatul. Ci si pentru a juca Brick. Cei doi s-au cumintit. In loc sa se dedea placerilor carnale, stau amandoi intre cearsafuri si joaca Brick.

Cantareata a dezmintit zvonurile conform carora ceva ar scartai in mariajul lor. Ea a declarat pentru cei de la „The Sun” ca „A trebuit sa ma casatoresc cu cineva la fel de dur ca mine. Guy este cu siguranta o provocare, a trebuit sa fac o astfel de alegere, altfel m-as fi plictisit. Guy este orice altceva, numai plictisitor nu.”

Citeste si:  Obiceiurile femeilor de succes

De asemenea, a negat zvonurile conform carora ar intentiona sa se mute inapoi in Statele Unite. „Marea Britanie este acum casa mea. Si iubesc si vremea de aici. Ploaia si umezeala sunt benefice tenului”.

Noul album, „Hard Candy” se va lansa pe 28 aprilie.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.