Madonna va concerta pentru prima oara in Romania, in cadrul turneului mondial „Sticky and Sweet”

Cea mai cunoscută artistă pop a ultimilor 20 de ani, Madonna, va concerta pentru prima oară în România în cadrul turneului său mondial Sticky and Sweet, după ce a decis să prelungească turneul finalizat, oficial, în decembrie 2008, informează BBC.

Madonna a anunÅ£at că va reîncepe turneul mondial „Sticky and Sweet” în luna iulie a acestui an. CântăreaÅ£a, care nu a mai extins niciodată un turneu în carieră, a anunÅ£at că va mai cânta în 16 oraÅŸe europene. Astfel, în turneu au fost incluse concerte în Milano, Barcelona, Munchen, Oslo, Helsinki, Hamburg, Praga ÅŸi VarÅŸovia, urmând să fie planificate ÅŸi datele de concert pentru România, Bulgaria, Ungaria, Rusia ÅŸi Serbia.

Citeste si:  Joi la TIFF

Oficial, Madonna a încheiat turneul mondial „Sticky and Sweet”, început în luna august a anului trecut , pe 21 decembrie, cu un concert la Sao Paolo.

Organizat pentru promovarea celui mai recent album al cântăreÅ£ei, „Sticky and Sweet” este turneul cu cele mai mari încasări din istorie susÅ£inut de un artist, cu încasări de peste 190 de milioane de lire. Precedentul record îi aparÅ£inea tot Madonnei.

Citeste si:  Unde mergem diseara? 30 iunie - 3 iulie

Madonna, pe numele real Madonna Louise Ciccone, a debutat în 1982 şi a vândut în carieră peste 200 de milioane de discuri în toată lumea.


Un comentariu
  1. Wow! Nu pot sa cred! Madonna in Romania!!!!
    Si doar ce auzisem zilele trecute ca nu ar fi posibil un concert Madonna sau U2 in Romania pentru ca nu avem stadion care sa sustina un eveniment de o asa amploare.
    Totusi, sunt curioasa: unde va concerta?
    In parcul Izvor, ca cei de la Depeche Mode?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.