Magia Copilariei la Militari Shopping!

Ofera-i puiului tau un weekend special. Vino in Militari Shopping si rasfata-l cu teatru de papusi, numere de magie, multe surprize si cadouri. Dar asta nu e tot! Avem pregatita pentru voi o intalnire speciala cu papusa si zana uriasa si statuile vii Soarele, Luna, Ingerul Alb si Ingerul Negru.

Sigur se va indragosti de poneii nostri care abia asteapta sa se lase pozati alaturi de el.

Avem si doua spectacole-concurs special pregatite pentru cei talentati si frumosi. Daca piticul tau are o voce deosebita sau crezi ca poate castiga usor un concurs de frumusete, nu irosi ocazia. Vino si inscrie-l! Avem super premii pentru voi!

Program
Sambata 30.Mai.2009:

• Discoteca pentru toti – Timp de o ora copiii vor fi antrenati la dans, alaturi de o mascota. Atmosfera va fi intretinuta de catre doi prezentatori, iar copiii vor avea parte de surprize placute (baloane, baloane de sapun si eventuale premii pe care le vom avea la dispozitie): se includ baloanele oferite copiilor, mascota, mc.
• Clown cu baloane modelate si Face Painting- Timp de o ora, copiii vor fi rasfatati cu baloane modelate si face painting. Prietenii lor le vor oferi ocazia sa se transforme in personajele lor preferate din desenele animate. Se includ baloane de modelat si vopsea pentru un numar nelimitat de copii.
• Papusa Uriasa si Zana Floare – Pe parcursul unei ore, cele doua personaje se vor plimba prin Militari Shopping Center si vor face deliciul privitorilor. Vor oferi ocazia clientilor dvs sa ramana cu o amintire placuta, avand ocazia sa se fotografieze cu ele.
• Spectacol: „Music Star Militari Shopping Center” – Concurs de cantece, dedicate copiilor, ocazie cu care vor avea ocazia sa evolueze pe o scena adevarata intr-un cadru deosebit. Mascota spectacolului ii va incuraja si ii va sustine pe copiii prezenti. Spectacolul se va desfasura pe parcursul a doua ore, pline de antren si voie buna. Se includ baloane, invitati speciali, mascota, mc.
• Teatru de Papusi- „Cei trei purcelusi” – Vreme de o ora, copiii vor avea parte de o poveste clasica, lucrata intr-un ton foarte vesel si care a avut intotdeauna un feed-back pozitiv.
• Statui Vii- „Soarele si Luna” – Aceste statui sunt realizate de actori talentati, ce prin costume, machiaj, muzica si lumini, vor reusi timp de o ora sa transmita privitorilor atmosfera venetiana.

Citeste si:  Haideti la Dragobete...!

Duminica 31.Mai.2009
• Copilaria in ritm de dans – Timp de o ora, copiii vor fi antrenati la dans, alaturi de o mascota . Atmosfera va fi intretinuta de catre doi prezentatori, iar copiii vor avea parte de surprize placute ( baloane, baloane de sapun si face painting): se includ baloanele oferite copiilor, mascota, vopsele, prezentare.
• Papusa Uriasa si Zana Floare – Pe parcursul unei ore, cele doua personaje se vor plimba prin Militari Shopping Center si vor face deliciul privitorilor. Vor oferi ocazia clientilor dvs sa ramana cu o amintire placuta, avand ocazia sa se fotografieze cu ele.
• Magia Copilariei – Acest show este realizat pentru a le oferi copiilor si adultilor ocazia sa se delecteze cu momente de magie, scamatorii ( inclusiv cu porumbei) si muzica pentru copii.
• Spectacol: „Mini Miss si Mini Mister Militari Shopping Center” – Concurs de Miss si Mister, parada modei, invitati speciali si alte surprize. Mascota spectacolului ii va incuraja si ii va sustine pe copiii prezenti. Spectacolul se va desfasura pe parcursul a doua ore, pline de antren si voie buna. Se includ baloane, invitati speciali, mascota, prezentare .
• Teatru de Papusi – „Surprize cu Joben” – un spectacol care intra usor in categorii diferite de varsta si care, fiind un „variete” cu papusi, poate deveni interactiv, sau poate fi modulat si pliat dupa dinamica spectatorilor.
• Statui Vii – „Ingerul Alb si Ingerul Negru” – Aceste statui sunt realizate de actori talentati, ce prin costume, machiaj, muzica si lumini, vor reusi timp de o ora sa transmita privitorilor atmosfera venetiana.

Citeste si:  Jane Fonda va reveni pe Broadway, dupa 40 de ani de pauza

Un comentariu
  1. Ce frumos! Ma duc si eu cu piticul, desi e cam departe de mine, ca stau la Iancului! Dar chiar nu stiam ce sa facem de 1 iunie! Bravos, multumesc! Si imi fac si cumparaturile!:)) Doua dintr-o lovitura!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.