Magique-Shop.ro – decoratiuni exotice

Magazinul online „Magique-Shop”, incearca sa asocieze evenimentelor importante, sau mai putin importante din viata de zi cu zi a fiecaruia , un anumit cadou sau obiect mai deosebit, specific evenimentului. Daca stam bine si ne gandim nu ne trebuie neaparat un eveniment sau o ocazie pentru a ne face noua un cadou sau a oferi un cadou, putem sa il cumparam si pentru placerea noastra personala.

Citeste si:  AC/DC va concerta in Romania, pe 31 mai

Acest magazin incearca sa aduca in casele dvs. un strop din lumea magica si mistica a obiectelor decorative din lemn exotic si ceramica. Produsele sunt executate manual, din materiale naturale, exotice, din lemn de mahon si teak, si ceramica decorativa.

Acest magazin online a fost infiintat pentru a raspunde clientilor, pentru ca acestia sa aiba posibilitatea de a-si face cumparaturile intr-un mod placut si rapid, de acasa sau de la serviciu, evitand aglomeratia din magazine si numai dupa o analiza in detaliu a produselor. Descrierea produselor este cat mai aproape de realitate, atat dimensiunile cat si culorile, pentru a face o cat mai buna alegere.

Citeste si:  Doar zapada e alba

Majoritatea produselor provin din tari exotice ca: Indonezia, Malaezia, Vietnam, Filipine si Peru, sau din Italia. Toate produsele sunt executate manual si sunt unicat, in felul lor. De asemenea sunt executate din materiale naturale exotice, din lemn exotic, de teak si mahon, din ceramica, din fier forjat, sticla, opal, alama, etc. Aceste materiale sunt esentiale pentru o casa, deoarece ii da o nota familiara si calduroasa.

Citeste si:  Marile trofee de la Cannes, in premiera la Bucuresti. Povesti cu arte martiale, capcauni si homari

www.Magique-Shop.ro


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.