Maitresse Maison – primul concept store din Cluj

Miercuri, 31 decembrie 2008, a avut loc deschiderea oficiala Maitresse Maison primul concept store din Cluj-Napoca specializat exclusiv pe designeri romani precum: Dorin Negrau, Rozalb de Mura, Alina Botea, Kinga Varga, Dork, Lucian Broscatean, Smaranda Almasan, Florentina Giol, Sepala by Mihaela Glavan si multi altii.

Concept store-ul functioneaza la etaj, iar la parter fashion café-ul Maitresse Maison va invita sa savurati o cafea si sa admirati lucrarile artistilor romani. La lansare vor fi expuse lucrari ale pictorului Daniel Tufis si fotografii semnate Alia Bakutayan.

Citeste si:  Turneul Anului European al Voluntariat 2011 in Romania

In curand se va deschide in salonul de la parter si o biblioteca unde veti putea lectura ultimele aparitii si veti putea admira cele mai noi albume de arta, lucrari de pictura, grafica, design romanesc. O atmosfera calda de casa, un fashion drink ales dintr-un meniu cu stil si o noua propunere: daca v-a placut fotoliul in care ati stat si ati savurat momentul, salonul Maitresse Maison va ofera oportunitatea de a-l lua cu dumneavoastra acasa. Un mobilier special pentru un life style Maitresse Maison, pentru ca Maitresse Maison este un spatiu destinat artei, modei si manifestarilor artistice de calitate, un spatiu eclectic in care se reunesc diferite stiluri si abordari, toate insa sub o singura idee: live free, life is fashionable!

Citeste si:  O mie si una de nopti si zile

Maitresse Maison va asteapta pe str Samuel Micu la numarul 4, cu portile deschise in noul an si cu dorinta de a va arata cat e de frumoasa viata atunci cand ai stil si esti la moda!

Magazinul si salonul Maitresse Maison vor fi deschise pentru public incepand cu data de 5 ianuarie 2009, zilnic intre orele 09.00 – 21.00.

Citeste si:  Romanele "Surorile Boleyn" ÅŸi "Orasul Domnului" au fost publicate la Polirom

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.