Mama si fratele actritei Jennifer Hudson au fost ucisi

Mama şi fratele actriţei americane Jennifer Hudson au fost găsiţi morţi vineri în locuinţa lor din Chicago, fiind ucişi în urma unei violente dispute familiale, a informat presa locală, relatează AFP.

Cadavrul lui Darnell Donnerson, 57 de ani, şi cel al fiului ei Jason Hudson, de 29 de ani, au fost descoperite în locuinţa lui Donnerson din cartierul Englewood. Un bărbat, suspectat că a comis crimele, este căutat de poliţie. El este înarmat şi considerat periculos.

Citeste si:  Manualul organizarii

Poliţia a spus că, potrivit primelor elemente, crimele ar avea la origine o dispută familială. Vecinii au declarat că au auzit focuri de armă dimineaţă, iar cadavrele au fost descoperite după-amiază, de persoane care veniseră în vizită la familie.

Un purtător de cuvânt al poliÅ£iei a spus că un băieÅ£el de 7 ani, Julian King, este de asemenea căutat, iar un plan de alertă pentru răpire a fost declanÅŸat. Ar fi vorba despre nepotul lui Darnell Donnerson, potrivit presei. „Este posibil ca un copil să fi fost răpit de la scena crimei ÅŸi ar putea fi în compania lui William Balfour, un suspect în această anchetă”, a spus poliÅ£ie.

Citeste si:  Negociere salariu la oferta job

Jennifer Hudson, în vârstă de 26 de ani, a primit în 2006 premiul Oscar pentru rolul din filmul „Dreamgirls”. De atunci, Hudson a avut un rol în versiunea pentru cinematograf a „Sex and the City” ÅŸi cel mai recent film în care apare este „The Secret Life of Bees.”


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.