Mandrie, prejudecata si zombi in avanpremiera nationala la Love Story Festival

In cadrul celei de-a doua editii a Love Story Festival (Brasov, 8 -14 februarie) va rula in avanpremiera nationala Mandrie, prejudecata si zombi/ Pride and Prejudice and Zombies, o parodie bazata pe celebrul roman al lui Jane Austen si regizata de Burr Steers.

In Mandrie, prejudecata si zombi/ Pride and Prejudice and Zombies un virus misterios se abate asupra Angliei secolului XIX. Elizabeth Bennet (Lily James), maestra in arte martiale si in manuirea armelor, lasa la o parte mandria personala si prejudecatile sociale si face echipa cu Mr. Darcy (Sam Riley) pentru a lupta impotriva invaziei de zombi.
Din distributie fac parte si Jack Huston, Bella Heathcote, Douglas Booth si Lena Headey, cunoscuta publicului din Romania ca Cersei Lannister (Game of Thrones).

Citeste si:  "Orfeu ÅŸi Euridice", în regia lui Alexandru Darie, va deschide Festivalul Teatrelor Europene

Filmul este distribuit de Romania InterComFilm si va rula in cinematografe din 19 februarie.

Filme pentru adulti la Cinemateca Patria

In cadrul sectiunii „Iubiri periculoase” vor rula de marti pana sambata, de la ora 21.00, cinci filme deja clasice, care au redefinit standardele cinemaului erotic si au stabilit noi bariere: 9 saptamani si jumatate/ 9 ½ Weeks (Adrian Lyne, SUA, 1986), Atractie fatala/ Fatal Attraction (Adrian Lyne, SUA, 1987), Instinct primar/ Basic Instinct (Paul Verhoeven, SUA, 1992), Crash (David Cronenberg, Canada, 1996), Romeo + Julieta (Buz Luhrmann, SUA, 1996).

Citeste si:  BIOGRAFIE - Paul Newman, o legendă a cinematografiei americane

Programul il puteti consulta aici: http://bit.ly/1PjGhWG

Cea de-a doua editie a Love Story Festival se va desfasura in perioada 8 – 14 februarie, la Cinema One si Cinemateca Patria din Brasov. La Cinema One vor rula filme noi, iar la Cinemateca Patria cinefilii vor avea parte de filme clasice, filme de arta si filme interzise minorilor. De asemenea, Love Story Festival va avea si o sectiune dedicata copiilor.
Programul complet al festivalului va fi anuntat si pe pagina oficiala de facebook (Facebook.com/Love-Story-Festival), dar si pe site-ul www.lovestoryfestival.ro.

Citeste si:  Compatibilitate Fecioara cu celelalte zodii

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.