Marcel Pavel are salon

Please select a featured image for your post

Daca v-ati obisnuit sa auziti despre Marcel Pavel numai stiri legate de muzica, se pare ca indragitul (sau nu) cantaret si-a dat in sfrasit seama ca muzica nu e prea profitabila. Astfel, in vremuri de restriste financiara, Marcel Pavel s-a gandit sa-si deschida o afacere. Si unde altundeva ar fi putut oare avea success decat in localitatea in care si-a trait o parte din viata, Compulung Muscel, orasul lui de suflet. Afacerea cu pricina nu ar fi insa un bun subiect de barfa, caci nu e el nici primul nici ultimul artist de la noi care sa fi intrat in randul oamenilor de afaceri, daca nu ar fi fost nici mai mult nici mai putin decat ..un salon de coafura.
Citeste si:  Horoscopul lunii august 2013
Ciudata alegere, am spune, caci la imaginea aproape cheala pe care o afiseaza e greu de crezut ca le are cu coafurile. Se pare insa ca problema e pe cale de a fi rezolvata, caci de afacere se vor ocupa sotia si respectiv sora artistului. Nu pentru ca Marcel nu le-ar avea cu frizurile, ci pentru ca in sfarsit s-a hotarat sa urmeze Conservatorul si e student in anul al III-lea. Desigur, activitatea de student coroborata cu deplasarile prin tara si strainatate nu ii permit sa fie mereu acolo unde este nevoie de el.
Citeste si:  Calatoria spre eternitate intr-un spectacol de teatru inspirat de Herta Muller
Desigur, investitia nu e una foarte mare, si la onorariile pe care le primeste pentru concerte, unii ar spune ca e o nimica toata – 35.000 euro. Artistul spera sa si-o recupereze in mai putin de doi ani, si evident sa faca fericite cat mai multe reprezentate ale sexului frumos. Sa speram ca va reusi nu numai spunandu-le „frumoasa mea” ci chiar ajutandu-le sa devina astfel.

Citeste si:  7 secrete ale oamenilor fericiti. Te regasesti?

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.