Margineanu & Band la Hard Rock Cafe pe 3 octombrie

Dupa un concert sold out in primavara, Mihai Margineanu si neobosita sa trupa live revin la Hard Rock Cafe joi, 3 octombrie 2013, pentru inca un show incendiar plin de piese care mai mult ca sigur va vor ridica de pe scaune! Eveimentul este prezentat de Samsung si de SEENOW!

Mihai Margineanu este unul dintre cei mai prolifici artisti de folk, iar muzica sa este inspirata, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluari ale unor cantece vechi de pahar, dar Mihai intotdeauna a avut grija sa ne capteze si cu piesele sale proprii. Versurile sunt adeseori explicite, in dulcele sau stil propriu. Desi s-a lansat in muzica destul de tarziu, la varsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant.

Citeste si:  Puls – despre dragoste, dialog, mutenie si simturi

Vino la Hard Rock Cafe pe 3 octombrie sa asculti piese precum „Ma iubeste femeile”, „Zarita”, „Gore din Chitila”,”Jeana”,”Aviatia” sau „Melci, scoici, raci, craci” !

Poti viziona in direct evenimente din Hard Rock Cafe, chiar de pe canapeua ta, prin aplicatia Seenow, numai pe Samsung Smart TV. Prin acest parteneriat, Seenow si Samsung Smart TV extind conceptul TV-on-demand prin aducerea concertelor live la tine acasa. Utilizatorii pot viziona aceste evenimente atat in direct cat si inregistrate, vizionarea fiind gratuita in sectiunea FREEZONE..

Citeste si:  Dileme de mireasa urbana: De ce nu tin magazinele jupe?

Biletele pentru concertul Bestmusic cu Margineanu & Band din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe.

Acestea costa 60 de lei cu loc la masa si 80 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.