Mariah Carey, Michael Bolton si Sarah Brightman, in topul celor mai proaste albume de Craciun

Discuri semnate Mariah Carey, Michael Bolton şi Sarah Brightman se află în topul celor proaste albume de Crăciun, alcătuit de americanii de la Chicago Tribune.

Argumentele jurnaliÅŸtilor sunt pe cât de critice, pe atât de ironice. De pildă, în recenzia albumului de Crăciun lansat de Mariah Carey („Merry Christmas” – 1994), cântăreaÅ£a este sfătuită „să se gândească să ridice ÅŸi mai mult standardele unui astfel de disc, printr-o colaborare cu Celine Dion ÅŸi Whitney Houston, care ar aduce, cu siguranţă, cel mai melodramatic album de Crăciun”.

Citeste si:  Unde mergem diseara? 30 aprilie - 4 mai

ÃŽn acelaÅŸi clasament se află compilaÅ£ia „Natty and Nice: A Reggae Christmas”, selecÅ£ia de piese rap „Christmas on Death Row” (Crăciun în celula condamnaÅ£ilor la moarte) ÅŸi albumul „Grandma Got Run Over by a Reindeer” (Bunica a fost călcată de un ren), lansat de Elmo & Patsy.

Moda albumelor de Crăciun este caracteristică, începând din anii ’70-’80, soliÅŸtilor ÅŸi formaÅ£iilor din zona pop. De-a lungul timpului, discurile de acest fel lansate de Boney M, Carpenters sau BZN au avut un succes important la public, consolidând cota de popularitate a artiÅŸtilor. Anul acesta, însă, rock-ul a făcut o nouă încercare de a câştiga simpatie ÅŸi pe această cale. Concret, pe 14 octombrie, în SUA, a fost lansată compilaÅ£ia de Crăciun „We Wish You A Metal Christmas and a Headbanging New Year”, la care au colaborat chitariÅŸti ÅŸi soliÅŸti celebri de muzică rock din toată lumea, printre care ÅŸi Alice Cooper.

Citeste si:  Concert Helene Segara, anulat

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.