Marijuana a luat-o razna live la „Happy Hour”

Dana Marijuana a venit ieri in platoul de la „Happy Hour” si a reusit sa socheze intreaga echipa, inclusiv pe Catalin Maruta, care a fost nevoit sa realizeze cea mai grea emisiune din viata lui.

Telespectatorii au asistat la scene socante, imediat ce Marijuana a intrat in direct. Aceasta a devenit incoerenta si a fost la un pas sa se prabuseasca sub privirile inmarmurite ale celor prezenti in studio.

Citeste si:  Pregateste-te pentru succes

Cei din echipa „Happy Hour” au declarat ca Dana Coteanu alias Marijuana s-a comportat absolut normal inainte de a intra in emisiune, asa ca atitudinea ei socanta de pe platou poate fi explicata probabil prin prisma faptului ca artista a fost dependenta de droguri si ca nu s-a recuperat complet dupa tratamentul de dezintoxicare.

Citeste si:  Hai acasa... la MOSU!

Cunoscut fiind faptul ca artista a fost dependenta de droguri, intregul episod ar putea avea o explicatie… Surse din interiorul echipei de la „Happy hour” au declarat ca Dana Coteanu, alias Marijuana, s-a comportant absolut normal inainte de a intra in direct.

„A ras cu noi, a glumit, a vorbit si s-a comportat cat se poate de firesc. Din cate stim noi tocmai donase sange si starea ei vulnerabila a fost amplificata de emotiile directului.

Citeste si:  Averea lui Sabin Balasa

Atunci a clacat. In plus, ea nu s-a recuperat complet dupa perioada in care se stie ca a consumat droguri”, ne-a declarat o persoana din echipa de productie.

Sursa foto: Happy Hour


2 Comentarii
  1. Marijuana e cea mai tare fata din Hip-Hopul romanesc si pesemne ca din cauza dependentei de Marijuana a avut cateva clipe de inconstienta dar noi fanii ei trebuie sa fim aproape de ea :X:X:X:):):D;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.