Mark Anthony si J-Lo isi spun adio?

Please select a featured image for your post

De departe unul dintre cuplurile care nu au facut prea mare caz de iubirea lor inca de la inceputuri, Mark Anthony si Jenifer Lopez par a se afla intr-un impas matrimonial. Cei doi s-au casatorit intr-o ceremonie silentioasa, in urma cu aproximativ patru ani, la numai cateva zile dupa divortul lui Mark si de la despartirea cantaretei de Ben Affleck. De atunci si pana acum, au reusit cat de cat sa se mentina departe de ochii presei, sinurele aparitii mondene fiind acelea din perioada in care s-au nascut cei doi copii ai lor. In rest, artistii si-au vazut de cariera, chiar daca pe alocuri au cam pierdut din fani si mai ales din rating.
Citeste si:  Aplanarea conflictelor
In urma cu cateva saptamani, un detaliu aparent neinsemnat a ridicat numeroase semne de intrebare ziaristilor de scandal din presa americana. Prezenta singura la premiera filmului The Courious Case of Benjamin Button, J-Lo nu purta verigheta de diamante. Acelasi lucru a fost observat si in privinta lui Mark, care aflat in Las Vegas nu avea nici el verigheta pe deget. Evident, toata lumea a fost socata, insa nu si cativa dintre prietenii apropiati ai cuplului, care, se pare, stiu mai multe despre disensiunile lor.
Citeste si:  ExpoziÅ£ie la Bruxelles: M. Britanie stearsa de pe harta, Bulgaria acoperita de toalete turcesti
De pilda, unul dintre apropiati a declarat ca Jennifer ar fi inceput sa se plictiseasca de stilul de viata domestic la care Mark ar supune-o si si-ar dori sa nu isi vada cariera ducandu-se pe apa sambetei. In plus, unii spun chiar ca latino lover-ul ar fi umblat din nou dupa pasiuni mai vechi, inselandu-si frumoasa sotie, inca de pe vremea cand aceasta era insarcinata.
Citeste si:  Test de sinceritate: cum percep ceilalti zodia ta
Desi cei doi se straduiesc sa pastreze aparentele, se pare ca totusi hitul care i-a facut celebri ca duet, No me ames s-ar putea in cele din urma sa li se potriveasca.


2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.