Martisoare de vedete

Cei de la „Libertatea” vor sa fie, cu orice ocazie, sadici. Astfel ne prezinta astazi un numar cu ce au primit vedetele de martisor. Cum n-am dorit sa pastram supliciul doar pentru noi, va relatam si voua faptele.

Andreea Banica a primit un Mercedes decapotabil de vreo 43000 de euro. Se pare ca iubitul ei, Lucian, are o adevarata inclinatie pentru cadourile motorizate cu multi cai putere. In toamna, un Mini Cooper, in iarna un Audi Q7.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cum iti platesti datoriile

Laurentiu Reghecamf si-a tatuat numele Anei-Maria Prodan pe mana. Pe ce punem pariu ca o sa-si ia cadoul inapoi?

Excentricul Tantareanu si-a dus sotia, ghici unde, la Amsterdam. Nu insa numai in acele parti luminate cu felinare rosii, ci si la Circ du Soleil.

Prigoana i-a luat Adrianei Bahmuteanu un martisor-trandafir achizitionat la o licitatie organizata in favoarea copiilor orfani cu produse realizate chiar de ei. La acest trandafir, s-au adaugat si invitatiile pentru botezul fiului ei, Maximus, care au fost gata chiar de 1 martie.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cum faci scandal

Micuta Irina Columbeanu i-a dat mamei sale un buchetel de albastrele cules, pare-se de manuta ei. Irinel se pare insa ca n-a fost la fel de traditionalist. De fapt, n-a fost nicicum.

Manelistul Dan Bursuc a luat un cadou pentru sotia sa in spiritul caracteristic de blink-blink. Adica un inel de aur alb cu platina si briliante.

Citeste si:  Lipsuri majore in CV-urile candidatilor

Voi cum va laudati?


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.