Mega Show „Kings On Ice 2008”

Amphitrion a pregatit o surpriza de Paste publicului romanesc, noul Mega Show „Kings On Ice 2008”. Evgeni Plushenko, Edvin Marton, Surya Bonaly si acrobatii celebrului „Circ du Soleil” vor veni la Bucuresti pe 24 si 25 aprilie, la Sala Polivalenta. Succesul inregistrat in 2007 i-a determinat pe Marton si Plushenko sa revina la Bucuresti.

In acest nou spectacol, Evgeni Plushenko isi va prezenta in premiera mondiala numarul pregatit pentru Campionatele Europene de patinaj artistic din 2009, Edvin Marton va canta melodii in premiera pentru publicul romanesc, Surya Bonaly va incanta prin arta si performanta, iar trei acrobati ai celebrului „Circ du Soleil” vor uimi prin numerele pregatite. Alaturi de ei vor fi Orchestra din Monte Carlo si alti 15 patinatori de exceptie. Publicul va fi fascinat de atmosfera feerica a celor peste doua ore de spectacol adusa pe gheata de muzica si dans, coregrafie si costume, lumini, lasere si artificii intr-o combinatie unica.

Citeste si:  Cum sa concepeti mesaje care sa "se lipeasca" de clienti

„Vom pune gheata artificiala in Sala Polivalenta si vom organiza doua spectacole, pe 24 si 25 aprilie, de la ora 19.00. Nu este usor sa improvizezi un patinoar, insa consideram ca publicul din Romania merita sa traiasca emotiile acestui spectacol intr-un cadru potrivit. In viata exista experiente cu care te intalnesti doar o singura data, iar aceasta este una dintre ele, de aceea am decis ca acest nou „Kings On Ice” sa fie cadoul oferit de Amphitrion cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti. Biletele se vor pune in vanzare la inceputul saptamanii viitoare, putand fi achizitionate din reteaua de magazine bilet.ro.”, declara Raluca Popescu, directorul general al Amphitrion.

KINGS ON ICE

… un regal de patinaj si acrobatii pe muzica de vis a celui mai in voga violonist al momentului.

Edvin Marton a sustinut concerte in intreaga lume acompaniat de Orchestra din Monte Carlo si concerte alaturi de Seal, Zucchero, Gloria Gaynor si nu numai. Este unul dintre cei mai faimosi violonisti, castigator al premiilor Vioara de Aur si Emmy 2006.

Citeste si:  Atinge pamantul si respira aerul - Iubirea ca forma de existenta in afara timpului si a spatiului

Stradivarius Gold, o vioara din 1698, care a fost si in posesia maestrului Nicolo Paganini, ale carei sunete creaza catharsis-ul ideal pentru un public insetat de frumos. Aceasta i-a fost donata de catre Banca Elvetiei pana la sfarsitul vietii.

Evgeni Plushenko – „Cand ma antrenez si atunci cand concurez, traiesc un mix total de emotii, de energie, de adrenalina”

Este primul patinator din lume care a executat : saritura cu quadruple toe loop – triplu toe loop – dublu loop (4-3-2), saritura pe care a facut-o din 1999 de inca 26 de ori ; aterizarea dupa combinatia quadruple toe loop-triplu toe loop-triplu loop (4-3-3), aterizare pe care a reusit-o din 2002 de inca 4 ori; aterizarea dupa un triplu toe loop-triplu toe loop-triplu loop-dublu loop (3-3-3-2). Este unul dintre putinii patinatori masculini care a executat „rasucirea Biellmann”. Este patinatorul cu cele mai mari performante.

Citeste si:  Categoric, bisturiul a tremurat!

Surya Bonaly, castigatoare a 5 titluri consecutive europene si a 3 medalii olimpice. Este faimoasa pentru saritura pe spate cu aterizare pe o singura patina, fiind considerata singura patinatoare din lume capabila sa faca aceasta schema.

Acrobatii „Circ du Soleil” fac parte din cea mai renumita trupa de circ. „Circ du Soleil” este unic datorita acrobatiilor complicate, creativitatii show-urilor, efectelor de lumina si sunet, muzicii si scenografiei. Cei trei invitati de onoare ai show-ului de la Bucuresti fac parte din trupa care a cucerit si entuziasmat mai mult de 125 de milioane de persoane. Circ du Soleil a castigat peste 100 de premii de-a lungul timpului, fiind cunoscut in toata lumea, din America pana in Japonia.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.