Metrosexualii

Please select a featured image for your post

Probabil ai auzit foarte mult vorbindu-se despre metrosexuali intrucat este un termen puternic vehiculat in societatea actuala. Cum recunoastem insa metrosexualii din jurul nostru? Destul de simplu: sunt barbatii pasionati de moda, mai mult chiar decat pasionati, se ingrijesc indeaproape de fiecare aspect al lookului lor. Noi iti oferim o imagine de ansamblu asupra termenului de metrosexual, pentru a-ti fi mai usor sa ii recunosti atunci cand ii vezi pe strada. Pe vremuri li se spunea dandy, filfizoni si spilcuiti, acum sunt metrosexualii nostrii de zi cu zi. Cum recunosc un metrosexual? De ce „metro” pentru ca este vorba despre barbatii care iubesc metropolele, pentru ca le ofera sanse de a fi remarcati de vedete si oameni importanti, sunt atrasi de locurile mondene si deci nu pot trai decat acolo unde sunt cluburi mari, de renume, magazine de firma si baruri de fite, cluburi de golf si cluburi exclusiviste. Metrosexualii sunt mai pasionati de produsele cosmetice decat esti tu, ca si femeie si nu rateaza nici o sedina de spa, sauna si salon de infrumusetare. Petrece ore in sir la shopping, mai multe ore decat toate prietenele tale la un loc, cunoaste toate noutatile in domeniu, stie cum sa se asorteze, ce e hot si ce e not.
Metrosexualul merge zilnic la sala, desi prefera bazinul, pentru ca acolo isi poate pune cu adevarat in evidenta muschii bine lucrati si corpul sculptat. Este deranjat cand nu e bagat in seama si ar face orice ca sa atraga toate privirile si desigur ca isi inchipuie ca femeile il privesc cu dorinta iar barbatii cu admiratie. Cine nu il priveste asa, e clar ca e invidios si rau! Metrosexualul e foarte atent cu ce mananca, bea numai apa plata cu lamaie si stie pe dinafara etichetele produselor alimentare, pentru ca vrea sa stie cam cate calorii ii aduce cina.
Citeste si:  American Street-Dance Workshop
Unde gasim metrosexualii? In general metrosexualii lucreaza in posturi care fie ii fac vedete fie le da acces a vedetisme: agentii de modeling, de publicitate, pr, media, muzica, film. O caracteristica esentiala pentru un metrosexual adevarat este conditia financiara mult mult peste medie. O imagine si un stil de viata asa cum si-l doresc metrosexualii nu poate fi intretinut decat prin cheltuilei foarte mari.
Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce hobby-uri ai
Sa punem totul pe hartie: spa, masaj terapeutic, de intretinere, de relaxare, manichiura, machiaj usor, frezarea zilnica, haine peste haine, pantofi asortati, masina ultimul ragnet, numai apa plata Evian si mai ales cele mai bune produse cosmetice. Cei care nu au banii necesari pentru a avea acces la toate mondenitatile pe care le asigura metropola si nu au destui bani ca se se intretina, nu pot fi considerati adevarati metrosexuali. Normal vs anormal. Barbatul metrosexual nu este un homosexual, ci un barbat care este foarte ingrijit, are foarte multi bani si timp pe care ii investeste in propria-i persoana. Metrosexualii sunt barbati care au acceptat si latura lor feminina si asta poate fi in avantajul femeilor: un metrosexual stie intotdeauna ce vin se potriveste la cina, iti va cumpara cea mai buna crema de zi pentru ca si el o foloseste si cu siguranta te va duce la cel mai bun salon de spa.
Citeste si:  Cum slabesc zodiile (I)
Totusi, cu timpul poate deveni destul de plictisitor sa ai alaturi o a doua tu, sa nu mai mergi la shopping cu prietenele fara sa nu dai peste el in toate reprezentantele firmelor mari, sa nu iti poti comanda un profiterol gigantic pentru ca iti atrage atentia asupra numarului de calorii pe care il contine, sau si ma rau, sa va bateti pe oglinda!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.