Michael Jackson, dator vândut la fiul regelui din Bahrain

Michael Jackson este dator vândut la fiul regelui din Bahrain, care l-a dat în judecată pentru că l-ar fi escrocat cu peste şapte milioane de dolari, prin nerespectarea angajamentului de a realiza două albume, o autobiografie şi un concert, informează cotidianul britanic The Telegraph.

Potrivit şeicului Abdulla Bin Hamad Bin Isa Al-Khalifa, starul american a stat şase luni de zile în Bahrain, în 2005, după ce a fost achitat pentru abuz sexual asupra unui minor. În acest timp, şeicul i-a construit lui Michael Jackson un studio de înregistrări şi l-a plătit în avans cu peste şapte milioane de dolari, în schimul realizării a două albume, o autobiografie şi un concert. Cântăreţul a primit şi un Rolls Royce, în valoare de peste 270.000 de dolari.

Citeste si:  Cautari in desert

Fiul regelui din Bahrain îl acuză pe Michael Jackson că a plecat cu banii şi că nu şi-a respectat angajamentele.

De cealaltă parte, artistul a declarat că banii primiţi de la şeic au fost cadou, recunoscând însă că nu a finalizat niciunul dintre proiecte.

De curând, Michael Jackson a vândut ferma Neverland companiei Sycamore Vallerz Ranch, deoarece avea prea multe datorii către stat, potrivit registrelor primăriei Santa Barbara.

Citeste si:  Sfaturi pentru un interviu reusit

Cu datorii de peste 24 de milioane de dolari, „regele muzicii pop” este pe punctul de a rămâne ÅŸi fără jumătate din catalogul Beatles, pe care l-a câştigat la licitaÅ£ie, în 1985, contra sumei de 47,5 milioane de dolari. ColecÅ£ia de drepturi muzicale a starului american este evaluată acum la un miliard de dolari ÅŸi cuprinde, pe lângă discografia Beatles, piese ale lui Bob Dylan, Neil Diamond ÅŸi Elvis Presley. Sony Entertainment deÅ£ine cealaltă jumătate a catalogului ÅŸi a purtat nenumărate negocieri cu Jackson, pentru a ajunge la o înÅ£elegere în caz că acesta falimentează. Dacă Jackson va ajunge în acestă situaÅ£ie, partea sa de catalog va fi scoasă la licitaÅ£ie, iar Sony se va lupta cu alte companii pentru câştigarea colecÅ£iei.

Citeste si:  4 elemente-cheie pe care clientul TREBUIE sa le auda in vanzari !

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.