Michael Jackson s-a mutat in California, unde si-a inchiriat o casa

Fostul rege al muzicii pop, Michael Jackson, s-a mutat din nou în California, după trei ani de la plecarea sa din acest stat, cauzată de procesul în care era acuzat de agresiune sexuală asupra unui minor, anunţă cotidianul Los Angeles Times, citat de AFP.

Starul american, în vârstă de 50 de ani, a închiriat o casă în cartierul Bel-Air, în vestul oraşului Los Angeles, pentru 100.000 de dolari pe lună. Casa este construită în stilul unui castel francez, are şapte camere, 13 băi şi o sală privată de cinema. Jackson a semnat un contract de închiriere pe un an, timp în care îşi va construi propria casă, în aceeaşi zonă, spune managerului artistului, Tohme Tohme.

Citeste si:  Filme romanesti, concerte si spectacole culinare la Divanul Degustatorilor de Film si Arta Culinara

Potrivit lui Tohme, Michael s-a mutat în Bel-Air pentru a fi mai aproape de locul unde se desfăşoară majoritatea evenimentelor importante din zona de showbizz şi divertisment.

Michael Jackson a dispărut de pe scena publică din iunie 2005, după ce a fost achitat în procesul în care era acuzat de agresiune sexuală asupra unui minor. Puţin după terminarea procesului care a provocat o un adevărat scandal mediatic, cântăreţul a părăsit California pentru Bahrein, apoi Europa şi Las Vegas.

Citeste si:  Misterul navelor scufundate

În noiembrie 2008, Michael Jackson a vândut ferma Neverland companiei Sycamore Vallery Ranch, deoarece avea prea multe datorii către stat, potrivit registrelor primăriei Santa Barbara.

Michael Jackson este printre puÅ£inii artiÅŸti care au fost introduÅŸi de două ori în „Rock and Roll Hall of Fame” – celebrul panteon al muzicii din ultimii 60 de ani. Starul american a intrat, de asemenea, în Cartea Recordurilor cu albumul „Thriller”, care este, ÅŸi astăzi, cel mai bine vândut album din istoria muzicii. Jackson a câştigat 13 premii Grammy, a avut 13 single-uri devenite number one în topuri ÅŸi a vândut peste 750 de milioane de discuri în întreaga lume. De la albumul „Invincible”, din 2001, artistul nu a mai lansat niciun material discografic nou, din pricina problemelor legate de sănătate, dar ÅŸi a proceselor în care a fost acuzat de pedofilie.

Citeste si:  Despre Roderer

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.