Michelle Obama, printre cele mai sexy 100 de femei din lume

Michelle Obama se numără printre cele mai sexy 100 de femei din lume, alături de numeroase staruri şi fotomodele, potrivit unui top anual realizat de revista pentru bărbaţi Maxim şi preluat de AFP.

Prima Doamnă a Statelor Unite, în vârstă de 44 de ani, ocupă locul 93 în acest clasament, în faţa lui Yvonne Strahoski, o actriţă în vârstă de 26 de ani, şi după Joanna Krupa, de 30 de ani, actriţă şi ambasadoare a asociaţiei pentru apărarea animanelor PETA.

Citeste si:  Fizz vrea si el in politica. Daca nu el, atunci cine?

Prezentând-o drept „planul de relansare de care America are cu adevărat nevoie”, o aluzie la planul de relansare a economiei adoptat de preÅŸedintele Barack Obama, revista Maxim publică o fotografie oficială de la Casa Albă, în care Prima Doamnă zâmbeÅŸte ÅŸi poartă o rochie neagră, cu umerii goi, ÅŸi un colier de perle albe.

Citeste si:  Intervievarea unui potential angajat

Poate că preÅŸedintele Obama „trebuie să gestioneze două războaie, o criză economică ÅŸi încărunÅ£irea părului, (…) dar, cel puÅ£in când ajunge acasă, comandantul suprem o găseÅŸte pe cea mai seducătoare Primă Doamnă din istoria Statelor Unite”, scrie, cu umor, revista americană.

După sosirea la Casa Albă, vestimentaţia lui Michele Obama este analizată atent de revistele pentru femei.

Citeste si:  Ieftina si buna pentru turisti: Polonia

Primul loc în clasamentul revistei Maxim este ocupat de actriÅ£a americană Olivia Wilde, care joacă în serialul de televiziune „Doctor House”, aceasta detronând-o pe protagonista filmnului „Transformers”, americanca Megan Fox. Aceasta s-a clasat anul acesta pe locul doi.

Foto: Agerpres.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.