Mihaela ne paraseste

Please select a featured image for your post

Dupa atata scandal si mai ales atata cerneala varsata ca urmare a scandalurilor in care a fost implicata, Mihela Radulescu s-a hotarat sa puna punct. In cursul zilei de ieri, in cadrul bine cunoscutei emisiuni pe care o realizaeaza, vedeta a facut un anunt cel putin surprinzator, mai ales pentru fani – se retrage din televiziune si din Romania, pentru a se muta in principatul Monaco alaturi de fiul ei Ayan. Luand examplul mai multor vedete de la noi, cum ar fi Andreea Marin Banica, Teo Trandafir sau Marius Tuca, diva a declarat ca doreste sa se dedice fiului ei in totalitate, drept pentru care a si facut deja demersurile necesare inscrierii acestuia la o scoala din Monaco.
Citeste si:  Promovarea
Mai mult, Mihaela a ingropat securea cu fostul sot, declarand ca isi doreste o viata linistita si mai ales ca regreta tot ceea ce s-a intampat intre ei in ultima perioada. Gurile rele se intreaba ins ace se va alege de mult mediatizata relatie a divei cu mai tanarul Dani, caci evident ca o relatie la distanta iese din discutie. Sa fie oare probleme in paradis?
Citeste si:  Golf si Pop Art
Desigur, nu putem decat sa fim la fel de surprinsi pe cat majoritatea spectatorilor care saptamani la randul i-au urmarit Mihaelei show-ul dominical cel mai longeviv din Romania. Mai mult, avem regretul ca inca o figura care reusea sa mentina unele standarde de calitate, se da la o parte in favoarea proliferarii inculturii si mai ales a prostului gust prin televizunile de la noi.
Citeste si:  Concert Baba Zula la Dracula Film: Horror and Fantasy Festival
Totusi, Mihaela Radulescu, cu cei peste 10 ani de activitate in media romaneasca, va ramane un subiect pe cat de controversat pe atat de palpitant. Ultimile emisiuni pe care ea le va realize vor fi cele de luna aceasta, si inca doua, speciale, din luna iunie, inainte de plecarea in Monaco.


3 Comentarii
  1. adica moare? cum ne paraseste? „ingropat secure”, „regretul ca…”. Mai lipseste cuvantul ‘inmormantare’ din toata stirea asta ca sa nu fie doar „surprinzatoare”, ci tragica rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.