Mikaeel Jackson

Please select a featured image for your post

Nu e o greseala de scriere, ci chiar asa il cheama acum pe celebrul Michael Jackson. In varsta de 50 de ani si cu serioase probleme financiare, starul odata denumit regele muzicii pop se pare ca si-a definit in sfarsit orientarea religioasa. Si asa nu prea era dus pe la biserica, ar spune unii, printre care probabil si el insusi, asa incat s-a hotarat sa renunte definitiv la crestinism si sa adopte religia islamica.
Citeste si:  Cum alegi o investitie
Ca urmare a ceremoniei in care a jurat credinta Coranului, desfasurata in casa unui prieten din Los Angeles, in prezenta unui imam, Michael Jackson a primit si un nou nume, acela de Mikaeel. Un apropiat al vedetei a declarat ca artistul si-a ales singur numele, nu atat pentru asemanarea cu numele crestin, cat mai ales pentru ce el desemneaza unul dintre ingerii lui Allah. El a respins numele de Mustafa, care ii fusese oferit initial, caci acesta din urma s-ar fi tradus prin „cel ales” si nu s-ar fi potrivit, spune el. Ce-i drept, ironia ar fi fost destul de evidenta in cazul numelui de Mustafa, caci se pare ca in ultima perioada fostul Michael si actualul Mikaeel e „cel ales” pentru a deveni falimentar.
Citeste si:  Craciunul in lume (II)
Dupa ce si-a vandut faimaosul Neverland si a fost dat in judecata de printul din Bahrain, se pare ca doar Allah il mai poate ajuta sa scape de situatia critica in care se afla.
Desigur, gurile rele spun ca tocmai acesta ar fi fost si unul dintre motivele pentru care artistul s-ar fi convertit, sperand ca Allah sa ii puna o vorba buna la print si ca acesta din urma sa ii ierte datoriile.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti, ca sa-ti spun de ce te temi

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.