Mike Myers si Paris Hilton, „laureatii” Zmeurei de Aur de anul acesta

Comedia “The love guru” a câştigat premiul pentru cel mai prost film şi scenariu, iar Mike Myers şi Paris Hilton au fost distinşi cu opusul premiilor Oscar pentru cel mai bun actor, în cadrul celei de-a 29-a ediţie a Premiilor Zmeura de Aur, ce a avut loc sâmbătă, potrivit organizatorilor.

“The love guru”, cu Mike Myers, Jessica Alba şi Justin Timberlake este o comedie şi o poveste de dragoste despre un american crescut de înţelepţi în India şi reîntors în ţara natală să “vândă” spiritualitate.

Citeste si:  TIFF se muta la Bucuresti. Afla ce poti vedea

Mike Myers, care s-a ales, pentru prestaÅ£ia sa din această producÅ£ie, cu nedorita Zmeură, a contribuit ÅŸi la scenariul filmului. Cunoscut mai ales pentru rolurile de comedie, cum ar fi personajul Austin Powers, din seria cu acelaÅŸi nume, Myers a câştigat, până acum, 18 premii la festivaluri care apreciază buna calitate a peliculelor ÅŸi interpretărilor, dar a mai fost nominalizat ÅŸi la Zmeură, pentru „The Cat in the Hat” (2003).

Citeste si:  Cum sa te impui la locul de munca

Nici moştenitoarea averii Hilton, Paris, cunoscută mai degrabă din tabloidele americane despre petreceri cu vedete, decât pentru prestaţii remarcabile în flime, nu este străină Zmeurei. Câştigătoarea de anul acesta a premiului pentru cea mai proastă actriţă, pentru rolul din “The Hoottie and the Nottie” şi pentru cea mai proastă actriţă într-un rol secundar, pentru “Repo: The Genetic Opera” mai are o Zmeură în palmares, pentru filmul “House of Wax” (2005).

Citeste si:  Si tot ne e dor de Leonard Cohen

Regizorul Uwe Boll a fost dezonorat nu numai pentru ultima sa peliculă, “Tunnel Rats”, dar şi pentru cea mai tristă carieră în lumea filmului.

Premiile “Zmeura de aur” au fost acordate prin votul a 657 de persoane care primesc prin poştă opţiunile. Cel care le-a creat în 1980, John Wilson, le-a dorit “antidotul logic” la fastul şi falsa modestie a celebrelor premii Oscar.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.