Mila Jovovich se marita…din nou!

Please select a featured image for your post

La numai 33 de ani, unele femei se pot lauda deja cu cateva casatorii, si culmea si in Los Angeles. Milla Jovovich, una dintre cele mai controversate actrite de la Hollywood, care nu s-a sfiit niciodata in a-si expune viziunile nu tocmai consrvatoare, este una dintre ele, si e pe care sa se casatoreasca, a treia oara. Desigur viata amoroasa a vedetei a fost adesea subiect al tabloidelor, insa se pare ca de data aceasta ar vrea sa se aseze la casa ei. Cel putin o perioada.
Citeste si:  Lista completa a premiilor Cannes 2016
Daca e sa ne aducem aminte, actrita s-a casatorit prima data cu Sahwn Andrews in 1992, dar a cerut anularea actului dupa numai doua luni. A doua incercare de mariaj a avut-o cu Luc Besson in 1997, la Los Angeles, si de data aceasta a durat ceva mai mult pana la divort, repsectiv doi ani.
Citeste si:  Greselile frecvente ale noilor angajati
Starul din The Fifth Element si Joana ‘Arc isi incearca norocul din nou anul aceasta cu Paul W. S. Anderson, regizor si scenarist de la Hollywood cu care are si o fetita care s-a nascut in toamna anului trecut. Cu toate ca si relatia cu Paul a avut suisuri si coborasui, artista vrea sa aiba o nunta ca in povesti de data aceasta, satula fiind probabil de atmosfera prea comerciala a Las Vegasului. Dimpotriva, acum ea isi doreste o ceremonie privata si mai ales romantica, care sa ii aduca noroc. Cred si eu, dupa cat ghinion a avut pana acum in materie de barbati, ar fi bine sa fie precauta.

Citeste si:  Asigurarea de viata

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.