Misterul din jurul mortii lui Michael Jackson alimenteaza speculatiile

Decesul neaşteptat al lui Michael Jackson, cu câteva săptămâni înainte de o serie de concerte care ar fi trebuit să îl relanseze, era în continuare înconjurat de mister vineri, iar speculaţiile începuseră deja să circule, relatează Reuters.

Jackson, un star încă din copilărie, care a devenit unul dintre cei mai mari artişti pop din toate timpurile, înainte de a se izola, a murit joi după-amiază la un spital din Los Angeles, unde a fost dus după ce s-a prăbuşit la casa pe care o închiriase în apropiere.

Citeste si:  Invidia la "Totul despre sex"

Vineri dimineaţă erau cunoscute puţine detalii despre circumstanţele morţii artistului, dar acesta ar fi fost inconştient şi nu ar mai fi respirat în momentul în care a ajuns la centrul medical UCLA, iar medicii nu au mai reuşit să îl reanimeze. Corpul său neînsufleţit a fost dus cu elicopterul de la spital la medicul legist, joi noaptea.

Brian Oxman, un purtător de cuvânt al familiei Jackson, a declarat pentru CNN că familia era îngrijorată pentru starea de sănătate a starului şi că a încercat în van, luni de zile, să îl convingă să accepte îngrijiri.

Citeste si:  Job-ul perfect

„Michael a mers la repetiÅ£ii de câteva ori, se străduia foarte mult să poată face repetiÅ£iile”, a spus Oxman, referindu-se la pregătirile pentru cele 50 de concerte pe care urma să le susÅ£ină artistul la Londra, în luna iulie. „Medicamentele pe care le lua îl împiedicau, rănile – ÅŸi-a rupt o vertebră ÅŸi un picior când a căzut de pe scenă – îl împiedicau”, a adăugat Oxaman.

O autopsie urmează să aibă loc vineri. Dar autorităţile au avertizat că ar putea dura câteva săptămâni până când va fi cunoscută cauza morţii, pentru că trebuie aşteptate rezultatele testelor toxicologice, care vor determina dacă Michael Jackson avea în corp droguri, alcool sau medicamente.

Citeste si:  Sa nu mai plece nimeni in concediu!

AgenÅ£ii departamentului de jafuri ÅŸi crime din cadrul poliÅ£iei din Los Angeles au percheziÅ£ional locuinÅ£a artistului, situată în cartierul de lux Holmby Hills din Los Angeles, la ordinele comandantului William Bratton. OperaÅ£iunea a fost calificată, însă, drept o chestiune „obiÅŸnuită”.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.