Moby va canta la Bucuresti, in iulie

Muzicianul american Moby va susÅ£ine un concert în România, pe 2 iulie, în cadrul B’estfest, au anunÅ£at, miercuri, organizatorii.

Pe numele său real Richard Melville Hall, artistul are 44 de ani ÅŸi a lansat primul single, „Go”, în 1991. De-a lungul timpului, a vândut peste 20 de milioane de discuri în întreaga lume, devenind celebru nu numai pentru compoziÅ£ii proprii, cât ÅŸi pentru colaborările cu alÅ£i artiÅŸti ÅŸi remixuri cu David Bowie, Metallica, Beastie Boys ÅŸi Public Enemy. Printre hitu-rile sale se numără „Why Does My Heart Feel So Bad?”, “Lift Me Up”, „Natural Blues” ÅŸi „Porcelain”. Cel mai recent album al său, „Last Night”, a fost lansat în martie 2008.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cum sa slabesti!

Moby este cel mai recent nume confirmat în programul festivalului, alături de nume precum The Killers, Manowar, Motorhead şi Franz Ferdinand pe 3 iulie.

B’estfest 2009, ajuns la a treia ediÅ£ie, va avea loc în complexul Romexpo din Capitală, în intervalul 1-5 iulie. PreÅ£ul biletelor este între 110 ÅŸi 150 de lei pe zi, în funcÅ£ie de data la care sunt cumpărate.

Citeste si:  Asezarile germane din Basarabia (1814 – 1940)

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.