Modelele tinerilor de azi

Posh si Beckham sunt modelele scolarilor britanici, conform unui studiu dat ieri publicitatii. Mai mult de 50% dintre baieti au spus ca le-ar placea sa semene faimosului fotbalist englez in varsta de 32 de ani, iar o treime dintre fetite au declarat ca ar dori sa o imite pe sotie acestuia, Victoria.

Alti idoli numiti de copii au fost fotbalistul de la Chelsea, Frank Lampard, actrita Keira Knightley, starul de la Dr Who, David Tennant, si mostenitoarea Paris Hilton.

Citeste si:  Madonna l-a dezbracat pe Justin

Adolescentii imita coafurile, stilul vestimentar si comportamentul acestora, conform unui studiu realizat de Asociatia Profesorilor.

Daca Beckham poate poate fi privit oarecum ca un exemplu pozitiv, nu acelasi lucru se poate spune despre excesele celorlalte celebritati.

De asemenea, multi cred ca pot ajunge faimosi fara sa munceasca din greu, prin intermediul unui reality show. Profesorii au remarcat cum fetitele incep sa poarte de la varste din ce in ce mai fragede haine sexy si machiaj. Ei si-au exprimat, de asemenea, ingrijorarea pentru faptul ca adolescentii cred ca statutul de persoana celebra este accesibil oricui.

Citeste si:  YARD SALE de iunie la Dianei 4

Unul dintre cadrele didactice a declarat ca „faptul ca elevii o au ca model pe Paris Hilton, dar nu si pe J.K.Rowling sau Stephen Hawking, spune mult”.

Nici in Romania nu credem ca un astfel de sondaj ar aduce vesti imbucuratoare.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.