Modexpo 2008

Incepand cu anul 2006, MODEXPO – Expozitia internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie; accesorii. MODEXPO si-a imbogatit gama de produse prezentate si si-a sporit gradul de specializare, organizandu-se in doua editii pe an, cea de primavara si cea de toamna.

Zilnic, in perioada 21-23 februarie, pe scena special amenajata din Pavilionul 16 se vor organiza prezentari de moda cu sprijinul LTU Studio Design, atelier al creatoarei Liliana Turoiu Udrea. In cadrul prezentarilor, se vor putea viziona colectii expuse in cadrul MODEXPO.

Citeste si:  Scoate liderul din fiecare angajat

EXPOZITIA DE TENDINTE se adreseaza atat designerilor, caselor de moda, producatorilor, cat si consumatorilor, aducand la cunostinta cele mai recente trenduri sub aspect cromatic, al texturilor utilizate si al liniilor vestimentare. Expozitia este organizata in colaborare cu Asociatia de Moda si Design din Romania si este deschisa spre inscriere tuturor participantilor Modexpo care prezinta creatii inovatoare si care intrunesc toate criteriile unui trend-setter.

Citeste si:  "Politist, adjectiv" - cel mai bun film din afara cursei pentru Palme d'Or, scrie presa americana

EXPOZITIA DE CONTRACTARI va cuprinde saloanele de contractare si respectiv vanzare, fiind axata in principal pe tipul de relatii business-to-business. Expozitia faciliteaza relationarea intre firme si ofera oportunitatea prezentarii directe a produselor si contactarea potentialilor parteneri de afaceri, intr-un mediu propice dezvoltarii

Programul de vizitare al expozitiei este in zilele de 21, 22 si 23 februarie, intre orele 10,00 si 18,00 si in 24 februarie, intre orele 10,00 si 16,00. Biletul de intrare costa 6 lei. Mai multe informatii, precum si invitatii online pot fi gasite pe site-ul www.modexpo.ro . Concomitent cu MODEXPO, Romexpo va mai organiza si RoFracize – Salonul International de Franciza, editia a IV-a.

Citeste si:  Ce cadouri ii facem sefului?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.