Monica face furori la Milano

„Libertatea” confirma azi succesul pe care Monica Columbeanu il inregistreaza in Italia. Pana acum a avut deja doua aparitii in cadrul evenimentului Milano Fashion Week. Sambata seara ea a prezentat doua rochii pentru designerul Valeria Marini. La sfarsit, atentia reporterilor s-a concentrat asupra ei, fiindu-i solicitate numeroase interviuri pentru televiziunile italiene si internationale.

Citeste si:  "Orfeu ÅŸi Euridice", în regia lui Alexandru Darie, va deschide Festivalul Teatrelor Europene

Miercuri va fi din nou prezenta pe podium, la prezentarea Mariellei Burani. Seria succeselor nu se opreste aici. Duminica a fost prezenta la emisiunea de divertisment cea mai urmarita din peninsula: „Quelli che il Calcio”, difuzata de RAI TV. Ea a vorbit despre tara ei natala, despre modul in care isi imparte atributiile de mama si sotie cu cariera, precum si despre reality-show-ul de pe B1.

Citeste si:  Fii party-girl cu stil la petrecerile firmei

Irinel i-a fost alaturi pe durata intregii prezentari de sambata.

Alaturi ii este insa si unul dintre cei mai bine cotati impresari de modele- Antonello de Gennaro. El este sigur de faptul ca intr-o jumatate de an, romanca va fi cucerit intreaga tara, fiind convins de potentialul ei.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.