Monica face furori la Milano

„Libertatea” confirma azi succesul pe care Monica Columbeanu il inregistreaza in Italia. Pana acum a avut deja doua aparitii in cadrul evenimentului Milano Fashion Week. Sambata seara ea a prezentat doua rochii pentru designerul Valeria Marini. La sfarsit, atentia reporterilor s-a concentrat asupra ei, fiindu-i solicitate numeroase interviuri pentru televiziunile italiene si internationale.

Citeste si:  Halle Berry, mama!

Miercuri va fi din nou prezenta pe podium, la prezentarea Mariellei Burani. Seria succeselor nu se opreste aici. Duminica a fost prezenta la emisiunea de divertisment cea mai urmarita din peninsula: „Quelli che il Calcio”, difuzata de RAI TV. Ea a vorbit despre tara ei natala, despre modul in care isi imparte atributiile de mama si sotie cu cariera, precum si despre reality-show-ul de pe B1.

Citeste si:  Filmul "Trainspotting" va avea o continuare, cu aceiasi actori in roluri principale

Irinel i-a fost alaturi pe durata intregii prezentari de sambata.

Alaturi ii este insa si unul dintre cei mai bine cotati impresari de modele- Antonello de Gennaro. El este sigur de faptul ca intr-o jumatate de an, romanca va fi cucerit intreaga tara, fiind convins de potentialul ei.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.